Neon maskote Kids II

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
NEON MASKOTE čini tim iskusnih i posvećenih animatora, a u svom asortimanu imaju preko 40 profesionalno izrađenih maskota i kostima raznih junaka iz crtaća i filmova. Za rođendane pune mašte i igre uz omiljene junake iz crtanih filmova, pobrinuće se tim Neon maskota sačinjen od grupe animatora okupljenih oko ideje da deci omoguće druženje i igranje sa omiljenim junacima. Sunđer Bob, Sonik,Patrolne šape, Jednorozi, Dinosaurus, Spajdermen, Maša i Meda, Miki i Mini su samo deo njihovih originalnih maskota. Godine iskustva, profesionalnost, preko 1000 pojavljivanja na raznim događajima, pregršt osmeha i zadovoljnih lica, njihova su najbolja preporuka

Vreme trajanja :15 minuta

Opis ponude:  Ova ponuda podrazumeva da jedna maskota lika iz crtanih filmova koju izaberete iz ponude Neon maskote, dodje na Vašu željenu adresu. Možete izabrati samo onu maskotu iz aktuelne ponude Neon maskota koju neko drugi nije već unapred rezervisao. Maskota može prisustvovati 15 minuta na detetovom rođendanu ili nekom drugom događaju, druženju ili zabavi, da se zajedno fotografišu, đuskaju i pevaju, ili da dozovu rođendansku tortu i duvaju svećice. Takođe, možete iskoristiti priliku da maskota donese detetu poklon za rođendan ili neku drugu priliku (u trajanju od 15 min).

Mesto: Adresa korisnika

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Rezervacija termina je obavezna bar 2 nedelje unapred slanjem poruke na navedeni broj telefona ili preko instagram stranice, nakon čega će Vas kontaktirati neko iz tima Neon maskota radi daljeg dogovora.  Tada je neophodno da roditelj dostavi serijski broj sa aktivacione kartice iz paketa, kao i sve potrebne informacije i smernice vezano za dete i za samu aktivnost. Ova usluga se pruža na teritoriji grada Beograda, maksimalne udaljenosti 10 km od centra grada. Sve što Korisnik dodatno želi, a nije predviđeno ovom ponudom, Korisnik može da dogovara direktno sa Pružaocem usluge uz doplatu.

 

NEON MASKOTE & ANIMACIJA
Beograd
Tel. +381 65  875 786
Instagram: @neon.maskote
https://www.instagram.com/neon.maskote/

 

Client

Neon maskote & animacija