Ponuda BrinG poklon paketa “Kids”

Pored paketa za odrasle, paletu BrinG poklon paketa smo proširili paketom za decu, pod nazivom BrinG Kids.  U jednom BrinG Kids poklonu ima ukupno 16 različitih i interesantnih ponuda, koje dete mogu odvesti na razna mesta gde će se pre svega zabaviti, nešto naučiti, i sigurno će mu ostati u lepom sećanju. Dakle, u jednoj kutiji, dete dobija izbor od 16 raznovrsnih ponuda, od kojih bira jednu koju će iskoristiti. Na ovaj način, poklanjate detetu širinu, izbegavate da mu namećete svoju volju ili poklanjate predmete, čime smanjujete procenat pogrešnog izbora. Neke ponude čak uključuju da dete može da povede još nekoga da bi zabava bila bolja.

Obzirom da smo birali samo pouzdane i proverene partnere koji su dali svoje ponude u BrinG poklonu, neprimetno zadržavate kontrolu u svojim rukama dok detetu dajete slobodu izbora koju po prirodi voli, kao i trunku odgovornosti da samo donese odluku šta da koristi.

Ovaj poklon paket je namenjen deci uzrasta od 6 do 15 godina i podjednako ga mogu koristiti i devojčice i dečaci. Ponuda se osvežava dva puta godišnje, tako da se istom detetu moze pokloniti i više puta – podjednako će mu se obradovati!

Sve što se nudi u BrinG Kids paketu je pažljivo birano, pri čemu smo vodili računa da odabir usluga bude kvalitetan, raznolik i zanimljiv, kao i to da su sve usluge bezbedne za korišćenje.

ZABAVA MOŽE DA POČNE!

Ovaj paket se prodaje po ceni od 2970,00 dinara, što praktično znači da sadrži ponude koje sve, po cenovniku naših partnera, odgovaraju toj vrednosti BrinG paketa. U nastavku ove stranice, možete pregledati svaku od 16 ponuda iz ovog paketa. Uživajte!