BrinG kao poklon poslovnim partnerima, VIP klijentima ili zaposlenima

Svoju primenu, pored prodaje u objektima u Beogradu i on-line poručivanja, BrinG je našao i u kompanijama kao poklon poslovnim partnerima, važnim klijentima ili zaposlenima.
Prepoznat je kao odlično rešenje, obzirom da obično kruže iste ili slične vrste poslovnih poklona koje istovremeno nisu mogle svima pogoditi ukuse.

BrinG poklon paket je poklon koji predstavlja inovaciju svojim izgledom i sadržajem, prilagodljiv i elegantan. Sadržaj jedne kutije je vrlo kvalitetan i raznolik (od druženja sa umetnicima, spa i beauty tretmana, profesionalne fotografije, snukera, kajaka, ronjenja, avanture, do romantične brvnare za dvoje, plesa, itd.) i neobičan.
Praktično, 20-tak zanimljivih ugodjaja širokog spektra interesovanja daju osobi kojoj se pokloni mogućnost da sama bira ono što voli i što će iskoristiti.

BrinG poslovni poklon

BrinG je pravo osveženje u svetu poklona, jer čak istoj osobi može da se pokloni više puta zahvaljujući obnavljanju i izmeni ponuda dva puta godišnje.
Takodje i grad Beograd predstavlja u lepom svetlu, te je pogodan i za one poslovne partnere koji ga posećuju i neko vreme provedu u njemu, uključujući i strane državljane – jer je paket proizveden na srpskom i engleskom jeziku.

Ukoliko u Vašoj firmi postoji praksa davanja poklona zaposlenima ili, pak vodite računa o korektnim poslovnim odnosima, onda je BrinG odličan izbor u smislu odabira poslovnog poklona i benefita koje možete ostvariti.