Kako se koristi BrinG?


Pregledajte katalog i izaberite samo jednu ponudu koja Vam se dopada.


Rezervacija odabrane usluge je obavezna na način opisan u katalogu uz napomenu da koristite BRING poklon paket.

Tom prilikom ste u obavezi da Pružaocu usluge date informaciju o serijskom broju aktivacionog vaučera i naziv usluge iz kataloga, kako bi mogao da Vam rezerviše odgovarajući termin i izvrši provreru.


Koristite željenu uslugu u terminu koji ste rezervisali.

Obavezno ponesite aktivacioni vaučer!

U obavezi ste da aktivacioni vaučer predate i ostavite Pružaocu odabrane usluge prilikom korišćenja iste.

Svaki Bring poklon paket se može koristiti samo do datuma koji je označen na kutiji i na aktivacionom vaučeru unutar kutije. Katalog služi da Vam predstavi sve ponude različitih Pružaoca usluga, od kojih možete da koristite samo jednu. Na svakom listu kataloga Vam se ukratko predstavlja po jedan Pružalac usluga. Na prednjoj strani možete saznati neke opšte stvari o svakom od njih, a na poleđini je kratak opis usluge koju možete iskoristiti kod istog, uključujući i potrebne informacije za rezervisanje. Neke od ponuđenih usluga mogu da podrazumevaju posebne napomene ili ograničenja. Ako takve napomene postoje, pronaćićete ih u opisu same usluge. Rezervacija odabrane usluge je obavezna, na način opisan u katalogu i uz napomenu da koristite BRING poklon paket. Tom prilikom ste u obavezi da Pružaocu usluge date informaciju o serijskom broju aktivacionog vaučera, kako bi mogao da Vam rezerviše odgovarajući termin i izvrši provreru. Aktivacioni vaučer na sebi ima bar kod, datum do kada se može iskoristiti i serijski broj, a služi Vam da rezervišete i iskoristite (aktivirate) SAMO JEDNU od ponuđenih usluga iz kataloga. Nakon rezervacije, odabranu uslugu možete koristiti u dogovorenom terminu. Sa sobom ponesite, umesto novca – aktivacioni vaučer! U obavezi ste da aktivacioni vaučer predate i ostavite Pružaocu odabrane usluge, prilikom korišćenja iste.

VAŽNO: Svi naši partneri koji su u ponudi naših paketa, poštuju i sprivode sve propisane mere vezano za virus COVID 19. U svakom slučaju, budite slobodni da nas kontaktirate ako bilo šta zatreba!

NAGLAŠAVAMO: Od svih ponuda koje se nalaze u kutiji, možete iskoristiti samo jednu – i to najkasnije do datuma naznačenog i na kutiji i na vaučeru! Posebno obratite pažnju na one usluge gde imate više od jednog termina za korišćenje (npr. za uslugu koja traje mesec dana – potrebno je rezervisati prvi termin bar mesec dana pre označenog datuma).