Milica Jevtić

Kao glumica i beauty ekspert koji se treninzima za negu kože i šminkanjem, bavi već više od deceniju, Milica Jevtić je osmislila različite programe profesionalnog izgleda i imidža, prvenstveno za žene, koji se baziraju na savetima za negu lica i tela i stilizovanje izgleda u različitim prilikama. U njenoj biografiji je saradnja sa vodećim kozmetičkim kućama, veliki broj domaćih i inostranih projekata iz sfere mode i filma, rad sa poznatim licima i rad sa desetinama polaznika koji su uspešno savladali veštine šminkanja na njenim kursevima. Trenutno je angažovana i kao gostujući saradnik na Farmaceutskom fakultetu u Novom Sadu, na predmetima Kozmetologija i Dermokozmetički preparati.

 

NUDIMO VAM RADIONICU
“ NEGOVANA POSLOVNA ŽENA “

Radionica je zamišljena kao jednodnevni tročasovni intezivni kurs koji vodi glumica i beuty ekspert – Milica Jevtić. Kroz opušten razgovor i demonstraciju moći ćete da prepoznate stanje svoje kože, odaberete i naučite kako da pravilno koristite kozmetiku u skladu sa svojim potrebama, godinama i mogućnostima, kako se našminkati za 10 minuta kada se žuri, kako da izaberete adekvatne makeup proizvode i kako šminkom izvući maksimum iz svog lica. Na radionici se radi sa odabranim uzorcima i makeup preparatima, te sve o čemu pričamo može odmah da se primeni i oseti na koži. Termin možete rezervisati ponedeljak-petak od 10-18h na gore navedeni broj telefona.

NAPOMENA: Ovu uslugu mogu koristiti samo stariji od 18 godina. Ako želite, ovu radionicu možete iskoristiti i ONLINE, u trajanju od dva sata.

www.milicajevtic.com
Tel. 064 12 534 12
HR centar, ulica Resavska 48, 1.sprat, stan 12