KRAV MAGA

“Krav maga 360 – Krav maga Srbija” kao tim radi od 2009. godine. Njihovu trenersku ekipu čini 6 iskusnih i licenciranih instruktora. Nalaze se na četiri lokacije u Beogradu i drže treninge za sve uzraste (deca, žene i muškarci). Osim što treniraju zajedno, jedni su drugima kao porodica. Redovno organizuju aktivnosti koje obogaćuju njihovu zajednicu u cilju zbližavanja (kampovi za odrasle i decu, paintball za decu, streljana ili airsoft za odrasle, itd.). Oni su više od kluba – zajednica koja teži ka jačanju fizičke i mentalne spremnosti, odbrane i timskog duha. Spremni ste za izazov? Dođite i trenirajte krav maga!

NUDIMO VAM
18 TRENINGA KRAV MAGA

Krav Maga je pre svega sistem samoodbrane i borbe, što znači da mogu da je savladaju osobe različitih profila, pola i uzrasta. Kroz treninge samoodbrane ćete steći kondiciju, bićete bezbedni, podići ćete samopouzdanje i osloboditi se napetosti i stresa. Ako želite da naučite Krav Maga veštine, dobijate 18 grupnih treninga u trajanju od po sat vremena, vodjenih od strane iskusnog licenciranog trenera. Pridružujete se odgovarajućoj grupi na osnovu procene trenera, po već utvrdjenom rasporedu koji je objavljen na sajtu kluba. Možete trenirati na jednoj od tri navedene lokacije koju odaberete – Jurija Gagarina 64 (Novi Beograd), Borska 92f, (Rakovica – Kanarevo brdo) i Salvadora Aljendea 18i (Palilula – Karaburma).

NAPOMENA: Ova ponuda je za sve od 16 do 65 godina, osim za osobe koje imaju težih zdravstvenih problema. Rezervacija je obavezna unapred putem telefona (ponedeljak – petak od 12h do 19h), uz napomenu da koristite BrinG.

 

 

KRAV MAGA 360
Tel. +381 64 1641013
www.kravmagasrbija.rs

Client

Krav maga 360