Krav maga Kids

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:

Krav maga je sistem samoodbrane i borbene veštine koji je potreban za efikasnu odbranu u raznim situacijama.
Mi smo “Krav maga 360 – Krav maga Srbija” i kao tim radimo od 2009. godine. Našu trenersku ekipu čini 6 iskusnih i licenciranih instruktora. Ima nas na četiri lokacije u Beogradu i držimo treninge za sve uzraste (deca, žene i muškarci). Osim što treniramo zajedno, mi smo jedni drugima kao porodica. Treniranje krav maga doprinosi ukupnom razvoju deteta. Savladavanje tehnika samoodbrane i prepreka na treningu na zabavan način kroz igru, podstiče kod dece njihovo samopouzdanje i timski duh, i pomaže im i da razviju koordinaciju, snagu, izdržljivost i gipkost. Podučava ih kontroli nasilja i agresije uz adekvatno reagovanja u konfliktnim situacijama, što im razvija bolju strategiju rešavanja problema. Učeći tehnike odbrane, deca se osećaju bezbednije u svojem okruženju i sposobniji su da se zaštite, što im pomaže da savladaju strahove i budu sigurni u sebe. Takodje, krav maga uči decu da budu pažljivi, da slušaju i prate instrukcije, što im razvija fokus, koncentraciju i postaju emocionalno snažniji.

Vreme trajanja : 14 treninga po 1h

Opis ponude: Dete dobija 14 grupnih treninga u trajanju od po sat vremena, po već utvrdjenom rasporedu koji je istaknut na sajtu kluba, na jednoj od ponudjene tri lokacije –  Jurija Gagarina 64 (Novi Beograd), Borska 92f, (Rakovica-Kanarevo brdo) i Salvadora Aljendea 18i (Palilula-Karaburma).

Mesto: Prostorije kluba na jednoj od ponudjenih lokacija

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Za decu uzrasta 5 – 15 godina. Rezervacija obavezna par dana unapred na broj telefona +381 64 1641013 (ponedeljak – petak od 12h do 19h), uz napomenu da koristite BrinG.

 

 

KRAV MAGA 360
Beograd
www.kravmagasrbija.rs
Mob. +381 64 1641013

 

 

 

Client

Krav maga 360