KOLIBRI BABYSITTING II

Kolibri Babysitting, elitna agencija sa višegodišnjim iskustvom, pruža usluge najvišeg standarda u oblasti profesionalne brige i nege beba i dece, uz kontinuiranu primenu najsavremenijih programa edukacije u struci. Poslujemo u 16 zemalja sveta i angažujemo profesionalne dadilje na 18 svetskih jezika. Pomažemo Vam u pronalaženju najadekvatnijih obrazovanih dadilja i tutora za brigu o bebama i dece od rođenja do 10 godina. Razumejući da je svaka porodica jedinstvena i da ima različite potrebe, kroz pouzdan i personalizovan proces, biramo profesionalnu dadilju koja odgovara Vašoj porodici.

NUDIMO VAM
OBUKU ZA RODITELJE PREVREMENO ROĐENE BEBE
Ako ste roditelj prevremeno rodjene bebe, možemo Vas obučiti i pružiti potrebnu podršku nakon bebinog dolaska kući. Pedijatrijska sestra, sertifikovana od strane UK NIDCAP Centre, Imperial College NHS Trust-London, naučiće Vas na koji način da razumete govor bebinog tela i bebinih signala. Razumevanje bebinog plača, važnost čula dodira, veoma su bitni faktori u edukaciji roditelja. Pored svih benefita obuke, čućete i o programu za masažu beba, koji promoviše emocionalno vezivanje i razvoj sigurnog povezivanja, verbalne i neverbalne komunikacije, razvija osećanje ljubavi, poverenja, poštovanja i cenjenja, razvija toleranciju i empatiju… Obuka za roditelje traje 3h na kućnoj adresi.

VAŽNO!!!   Obavezna rezervacija bar 20 dana unapred, uz napomenu da koristite BrinG. Dostupno na teritoriji Beograda, maksimalne udaljenosti 10km od centra grada.

 

 

KOLIBRI BABYSITTING
Beograd, Hadži Prodanova 14
Tel. +381 65 2430 782 | +381 11 2430 782
www.cuvanjedece24h.rs
www.kolibribabysitting.com