Kids – VULKAN

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Kolibri Babysitting je lider na globalnom tržištu usluga – profesionalna briga u očuvanju i obrazovanju djece. Posluju u 16 ​​zemalja i imaju tim visoko kvalifikovanih dadilja za čiju obuku koriste najnovije metode. Ako vam je potrebna visoko kvalifikovana dadilja koja će vam biti na usluzi 24 sata, ovaj servis je pravo rješenje. Dadilje nisu tu samo da čuvaju decu, već ih dovode i odvode u vrtić ili školu, rade s njima domaće zadatke, edukuju ih, uče strani jezik, igraju se i brinu o celokupnom zdravlju duha i tela. Polazeći od potreba deteta, uvažavajući razvojne karakteristike dece svih uzrasta i njihove individualne osobine, dadilje sprovode raznovrsne programe i stvaraju podsticajnu i provokativnu sredinu za razvoj samostalne, zadovoljne, radoznale i kreative ličnosti. Agencija se obavezala da za vas pronađe najbolje i dokazano dobre kandidate, sa garancijom od minimum 3 meseca.

Vreme trajanja : 1 sat

Opis ponude: Da bi Vam bilo lakše, obezbedili smo Babysitting Kolibri edukatora koji dolazi kod Vas, tako da se radionica u trajanju od sat vremena odrzava na Vašoj kucnoj adresi. Uz Vaše dete, dodatno može prisustvovati još dvoje dece. Edukator pomaže u pravljenju vulkana od prirodne gline, a za simuliranje lave i njene erupcije se koriste jestivi materjali koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu. Sav materijal i zaštitne IKEA kecelje, obezbedjuje i donosi Kolibri Babysitting.

Mesto: Na kućnoj adresi deteta

Ova ponuda važi za: 3 deteta

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina. Usluga se može koristiti samo na području sledećih opština na adresama maksimalno udaljenim 10km od centra Beograda: Stari grad, Palilula, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Savski venac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd i Zemun. Rezervišite dolazak edukatora i dogovorite termin putem telefona 065 2430 782 od ponedeljka do subote u periodu od 10h do 18h. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijski broj sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

 


Adresa: HADŽI PRODANOVA 14, VRAČAR
Tel. 065 2430 782
www.kolibribabysitting.com
www.cuvanjedece24h.rs