Kids – FOTO ATELJE

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
FOTO ATELJE ZEMUN  je regionalni lider u oblasti fotografisanja i snimanja venčanja i drugih svečanosti. Iza kvaliteta Foto Atelje Zemun stoji tim iskusnih fotografa i video-snimatelja. Pored fotografija venčanja, bavimo se reklamnom, modnom i novinskom fotografijom, kao i studijskim fotografisanjem dece i odraslih. Svoju kreativnost dokazujemo svakodnevno, radeći u celom regionu (Beograd, Novi Sad, Zagreb, Beč, Venecija). Atelje pripada fotografu Zoranu Mirčetiću, kome su ukazale poverenje mnoge kompanije, izbor za Mis Srbije, ministarstvo kulture UAE, mnoge poznate ličnosti, a njegove fotografije se takođe mogu videti u raznim magazinima, ali i kao uspomena u mnogim foto albumima.

Vreme trajanja : 30 minuta.

Opis ponude: Dete dobija fotografisanje u ateljeu od strane profesionalnog fotografa u trajanju od maksimalno 30 minuta. Nakon toga, dete dobija u elektronskom obliku 10 odabranih fotografija i još 3 fotografije koje će se profesionalno obraditi u ateljeu.

Mesto: FOTO ATELJE, TC Piramida

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Za decu uzrasta 6-15 godina. Rezervišite termin putem telefona u radno vreme ateljea. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

 

 

EOTO ATELJE ZEMUN
Adresa: TC Piramida, Jurija Gagarina br. 151, lok. 36, I sprat, levo
Radno vreme: ponedeljak – petak od 10 do 17h
Tel. 064 1140974
http://www.fotoatelje.co.rs