Kids – BALKAN HELIKOPTERS

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Balkan Helicopters, sa tri helikoptera Robinson R44 i jednim Robinson R66 u floti, lider je u regionu što se tiče sveobuhvatnih helikopterskih usluga. Goran Krneta, opitni pilot svetske klase i Živorad Tomić biznismen, takođe pilot, oformili su prvu privatnu kompaniju koja nudi helikopterske usluge. Prvi poseduje pilotske veštine kojima malo ko u svetu može da parira. Drugi sa velikim iskustvom u privatnom biznisu je pun ljubavi prema letenju. Izgradili su servisni centar ovlašćen od strane Robinson Helicopter Co i dobili sertifikate za pružanje usluga iz vazduha (AWC) i organizacije za stalno održavanje plovidbenosti. Pod istim krovom sa školom letenja Helimaster, kompanija je danas u poziciji da ispuni skoro sve helikopterske potrebe koje neko može da ima.

Vreme trajanja : 1 sat

Opis ponude: Druženje se sa pilotima helikoptera koji imaju iskustva u vojnom letenju i vrhunskim avio mehaničarima. Pored toga, deca će moći da uđu u helikopter i isprobaju rukovanje komandama na zemlji, da sređuju helikopter i da priđu motoru sa donje strane na kolicima. Obići će hangar, mehaničarsku radionicu i upoznaće se sa specijalnim i posebnim alatom za helikopter. Mogu se slikati sa pilotima i u helikopteru kao sve velike svetske zvezde koje su letele sa nama. Let nije uključen u ponudu, ali ako roditelji žele da lete sa decom, prilikom rezervacije od Balkan Helicoptersa mogu dobiti sve potrebne informacije o ceni i slobodnim terminima.

Mesto: BALKAN HELICOPTERS – helidrom

Ova ponuda važi za: 2 deteta

Napomena: Za decu uzrasta od 6 do 15 godina. Poseta se mora obavezno najaviti putem telefona +381 64 190 19 19   i   +381 65 290 29 29 svakog radnog dana od 10h do 18h. Pošto se moraju izvršiti pripreme na helidromu, u slučaju sprečenosti da dođete u dogovorenom terminu, potrebno je da ih bar dan ranije obavestiti o tome. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u ovoj kutiji.

 

 

 

 

Tel.: +381 64 190 19 19     +381 65 290 29 29
Adresa: Beograd, Lole Ribara bb – Dobanovci
www.balkanhelicopters.rs