ARS – PURFECT BOND

PURRFECT BOND je prvi i jedini porodični edukativni program u Srbiji pokrenut od strane orgnizacije za spasavanje životinja Animal Rescue Serbia (ARS). Program Vas kroz teoriju i praksu uči o ponašanju i socijalizaciji mačaka i odvija se u rehabilitacionom centru za mačke orgnizacije za spasavanje životinja ARS.Centar je opremljen ležaljkama, sedeljkama i prostorom za odmor, te se učenje odvija u opuštenoj atmosferi. Cilj je da se što više povežete međusobno, učeći o životinjama i družeći se sa njima. Sve životinje koje se nalaze u centru su spasene i učestvuju u programu kao asistenti predavača

NUDIMO VAM
PURRFECT BONDPROVEDITE VREME SA PORODICOM UČEĆI O MAČKAMA I DRUŽEĆI SE SA NJIMA

PURRFECT BOND je koncipiran tako da se kroz opuštenu i prijatnu atmosferu čitava porodica okupi, provede kvalitetno vreme, edukuje i bolje upozna sa mačkama, njihovim ponašanjem i pravilnom socijalizacijom. Program traje sat vremena i predvidjen je za najviše 5 osoba, a vodi ga predavač iz organizacije za spasavanje životinja ARS koji Vam može odgovoriti na pitanja i usmeriti Vas na eventualnu korektivnu aktivnost ili rešavanje problematike ukoliko imate svoju macu ili tek planirate da je nabavite.

NAPOMENA: Nije za osobe alergične na mačke i perje. Rezervacija je obavezna najmanje 5 dana unapredputem putem telefona (ponedeljak-petak 11-18h) ili e-mail adrese, pri čemu treba da navedete broj osoba koje dolaze i njihov uzrast, i date serijski broj aktivacione kartice iz BrinG poklon paketa.

 

 

Animal Rescue Serbia (ARS)
Petra Konjovića 12v, Beograd (Rakovica)
Tel. +38164821020
E-mail: info@animalrescueserbia.or
www.animalrescueserbia.org

 

Client

Animal Rescue Serbia