ARS – CATRELAX

Organizacija za spasavanje životinja Animal Rescue Serbia (ARS) je do sada spasila na hiljade żivotinja, medju kojima su i mace, a neke od njih čuvaju u svom rehabilitacionom centru. Svoje iskustvo, ljubav i blagodeti vremena provedenog sa macama su želeli da podele sa drugima kroz CATRELAX, oazu opuštanja koja pruža neobično iskustvo relaksacije među spasenim macama. Inspiracija često dolazi iz neočekivanih izvora. CATRELAX Vam pruža mirno okruženje gde možete osloboditi svoju kreativnost, dopuštajući mačkama da postanu Vaši saputnici u procesu stvaranja.

NUDIMO VAM
CATRELAX – OPUŠTAJUĆA OAZA SA MAČKAMA ZA DVOJE

Osim fizičkog odmaranja, CATRELAX Vam nudi da potpuno opuštanje kroz druženje sa mačkama. Njihova prisutnost i predenje donose toplinu, ljubaznost i emotivnu povezanost, a meko krzno pod prstima postaje terapeutski dodir. Pobegnite od svakodnevnog stresa dopuštajući macama da postanu Vaš lični tim terapeuta. Sat i po provedenih sa mačkama ne samo da opušta Vaš um, već pruža i osećaj obnavljanja energije, budeći Vaše telo i dušu. Ovo iskustvo je podsetnik da radost dolazi iz jednostavnih stvari u životu. Podstiče Vas da usporite, uživate u trenutku i prigrlite radost koju donosi mačje društvo.

NAPOMENA: Nije za osobe alergične na mačke i perje. Važi za 2 osobe. Rezervacija je obavezna najmanje 5 dana unapred putem  navedenog broja telefona (ponedeljak-petak 11-18h) ili e-mail adrese, pri čemu je potrebno da date serijski broj aktivacione kartice iz BrinG poklon paketa.

 

Animal Rescue Serbia (ARS)
Petra Konjovića 12v, Beograd (Rakovica)
Tel. +38164821020
E-mail: info@animalrescueserbia.or
www.animalrescueserbia.org

 

Client

Animal Rescue Serbia - ARS