AIKIDO Kids

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Aikido klub ARS je jedan od prvih klubova te vrste na teritoriji bivše Jugoslavije, pa i susednih zemalja. Za četiri decenije postojanja, kroz njega je prošlo oko 3000 članova. Od tog broja, njih stotinu je stasalo za crni pojas, tako da je ARS ne samo najstariji, već i najbrojni klub kod nas, sa najvećim brojem visoko rangiranih crnih pojaseva. Akidio je japanska veština borenja, sa korenima u tajnim tehnikama drevnih samuraja. Iza vrhunskog kvaliteta kluba stoji 30 godina iskustva Sensei Velibora Vesovića, majstora najvišeg ranga na Balkanu (7. Dan) i nosioca zvanja “Shihan” (učitelj svih učitelja), koga poštuju svi aikidisti širom zemlje.

Vreme trajanja : 12 treninga po 1h

Opis ponude: Dete dobija 12 treninga po 1h u okviru jednog meseca, koje vodi majstor Nebojša Naunović, nosilac 4. Dan-stepena, i koji ima preko 15 godina iskustva vođenja treninga dečije i srednje grupe. Deca do 12 godina treniraju u dečijoj grupi, a starija se odmah priključuju srednjoj grupi. Takodje, dete dobija i 15 minuta druženja sa Majstorom, gde može iz prve ruke saznati sve što ga interesuje o aikidu i dobiti odgovore na pitanja koja postavi. Zahvaljujući različitosti poteza, Aikido koristi gotovo svaki mišić u telu. Kretanja, bacanja i padovi podstiču pravilan rast i razvoj dece, sprečavaju gojaznost i teraju ih da se kreću nakon čitavog dana provedenog u školi ili ispred video igrica! Treniraju nasmejani i uživaju u zabavnim igrama kroz koje lako uče Aikido principe i poteze! Na putu Aikida – putu ljubavi i harmonije – ne podstičemo nasilje. Učimo da se odbranimo od protivnika na način na koji ga nećemo povrediti. Probleme rešavamo nenasilnim putem. Kao pravi #MladiSamuraji, učimo da volimo i poštujemo jedni druge.Tehnikama kontrole i bacanja se branimo na pametan način. Čuvamo sebe i koristimo snagu napadača protiv njega samog. Učimo da i najteže izazove prevaziđemo umom – od napada u sali do teških zadataka u školskoj klupi! Treninzi se održavaju u prostorijama Udruženja, a po već unapred utvrdjenom rasporedu.

Mesto: AIKIDO UDRUŽENJE ARS, Beograd – Vračar, Hadži-Prodanova 15

Ova ponuda važi za: 1 dete u pratnji jednog roditelja

Napomena: Za decu uzrasta 6-15 godina. Rezervišite termin par dana unapred, putem telefona 060 33 21 913 svakog radnog dana od 11h do 18h, uz naznaku da koristite BrinG poklon za decu (dajte obavezno serijski broj sa poledjine Aktivacione kartice u ovoj kutiji). Dete treba da dođe u udobnoj odeći za sport. Svako dete može da trenira jer se vežbe prilagodjavaju uzrastu, gradji i sposobnosti deteta.

 

AIKIDO UDRUŽENJE ARS
Adresa: Beograd – Vračar, Hadži-Prodanova 15
Rezervacije: Svakog radnog dana od 11h do 18h
Tel. 060 33 21 913
www.aikidoruskisistem.rs