WILD SERBIA

Da li ste spremni za avanturu?
Vertikalne stene, spuštanje niz vodopade kanjona, istraživanje nepoznatog pećinskog sveta, priroda od koje zastaje dah. Dobro došli u Divlju Srbiju! Wild Serbia čini grupa mladih ljudi, zaljubljenika u prirodu i avanturu. Okupljeni oko ideje promovisanja prirodnih lepota Srbije i jedinstvenog stila života, predstavljamo Vam duh avanturizma pristupačan svakom čoveku.

Avanturističke ture i izlete organizujemo tokom cele godine .Iskustvo i znanje sticano godinama u domaćim i međunarodnim ekspedicijama, instruktori speleologije, alpinisti i kanjonaši rado će podeliti sa Vama i otvoriti Vam nove horizonte vertikalnog sveta.

Belgrade Adventure su avanturistički programi u Beogradu u organizaciji Wild Serbia. Sa iskustvom od 10 godina u organizovanju avanturističkih tura i timbildinga, nudimo Vam nove, kreativne i relaksirajuće ture organizovane u prijatnom ambijentu Save i Dunava.


NUDIMO VAM / KALEMEGDAN KAJAK TURU ZA DVE OSOBE

Ova kajak tura za dve osobe u trajanju od 90 minuta obuhvata razgledanje Beograda sa vode i učenje osnova kajakinga. Polazak je kod splava “ Barakuda “, na Ušću.
U turu je uključeno : kajak i veslo, suva vreća, sigurnosni prsluk za svakog učesnika i vodič. U turu nije uključeno : transport do tačke polaska, piće, hrana i druge stvari za ličnu namenu, kao i putno osiguranje. Rezervaciju izvršite putem gorenavedenih telefona ili sajta: www….. (opcija „pojedinačne prijave“). Usluga se može koristiti u periodu od 1.5. do 1.10. tekuće godine., od ponedeljka do petka. Nije Vam neophodno bilo kakvo iskustvo u kajakingu. U kajak se može uneti samo manji ranac sa ličnim stvarima.

Uslugu je potrebno rezervisati 48 sati unapred, radnim danima od 09 do 18h. Kod online prijave u opciji „komentar“ navesti: BRING i serijski broj aktivacionog vaučera. Pored toga, obe osobe dobijaju godišnju članarinu u klubu Wild Serbia, uz sve prateće pogodnosti.

Polasci od ponedeljka do petka, u 12h i u 17 h kod splava “Barakuda” na Ušću.

060 014 01 17 i 063 273 852 (Nemanja Neskovic, Ivan Nastic)
www.wildserbia.com
www.beogradskaavantura.com
www.belgradeadventure.com