VILA IVA

Vila ”Iva” se nalazi u samom centru Banje Vrujci, u glavnoj ulici, preko puta sportskih terena Hotela ”Vrujci”, a na samo par minuta hoda od svih banjskih bazena. Pored nje protice i potok izvorske banjske termalne vode, tako da sama njena lokacija pruža sve što je potrebno za savršen odmor. Svi apartmani i sobe, u kategoriji 4 zvezdice, opremljeni su luksuznim, modernim i, pre svega, udobnim nameštajem. U našim apartmanima gostima je , pored kompletno opremljene kuhinje, na raspolaganju i TV sa kablovskom televizijom, DVD (uz mogucnost pozajmljivanja filmova sa recepcije), individualni klima uredaj, internet prikljucak i još mnogo toga.Pored dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana, nudimo Vam i posebne lux dvosobne apartmane.

Našu ponudu upotpunjuju i romanticne sobe za dvoje koje poseduju moderno kupatilo, TV ,DVD, frižider, fen i još mnogo detalja pažljivo odabranih kako bi Vam ulepšali odmor. Svi apartmani i sobe imaju pogled na prelepo banjsko zelenilo. 
U sklopu vile nalazi se i odlicno snabdeven supermarket.
Zato iskoristite priliku i uživajte u svemu što smo pripremili za Vas!

NUDIMO VAM DVA NOĆENJA ZA DVE OSOBE + BOCA VINA

Ukoliko želite da predahnete od svakodnevne gužve, onda je vila IVA pravi izbor za Vas. Za korisnike BrinG poklon paketa vila IVA u kategoriji četiri zvezdice, nudi dva noćenja za dve osobe u studiu ili apartmanu, gde se možete opustiti i uživati uz flašu vina u znak dobrodošlice koja je takodje uključena u ponudu. Da li ćete biti smeštenu u studiu ili apartman – zavisi od slobodnih kapaciteta u trenutku Vaše rezervacije, što praktično znači da ćete prilikom rezervacije termina, sa osobljem vile IVA dogovoriti tip smeštaja za željeni datum. Smeštaj možete koristiti od 12h u danu kada ste rezervisali, do 10h pre podne nakon dva noćenja.

www.banjavrujci.org

VILA IVA

Berkovac bb, Banja Vrujci
telefon: 064 64 66 852