VENTARTLY

VentArtly agencija, jedinstven projekat ovakve vrste na našim prostorima, u svojoj ponudi raspolaže sa više muzičkih ansambala pogodnih za svaku priliku i manifestaciju. Ideja projekta VentArtly nastaje iz želje dve umetnice i dugogodišnje saradnice da svoje znanje i iskustvo stečeno bavljenjem umetničkim poslom pretoče u više različitih oblika. Efekat koji stvaraju sastavi ove agencije svakoj manifestaciji daje prefinjenu i autentičnu notu.

VentArtly – Sinonim za kvalitet i profesionalizam

 

NUDIMO VAM
MAGNETIC TRIP

Unikatan zvuk elegancije violine i električnog naboja će Vas privući snagom magneta! Ovaj efekat nastup pod nazivom Magnetic Trip, u trajanju od 20 minuta, pogodan je da uveliča neko Vaše slavlje ili okupljanje, (trenutak iznosenja torte, pre neke značajne objave i sl.), sa ciljem da se postigne što bolji efekat tog posebnog trenutka. Izvodjač, koji svira uživo na električnoj violini prepoznatljive melodije uz pratnju elektronskog zvuka sa matrice, dolazi na adresu na koju želite u dogovoreno vreme. Rezervacija je obavezna na gore navedeni broj telefona bar 7 dana unapred, uz uslov da termin koji želite bude slobodan. Zato je preporuka da rezervaciju obavite na vreme.

NAPOMENA: Neophodno je da obezbedite ozvučenje u prostoru gde želite ovaj nastup (mikseta, zvučnici i priključak za USB).

 

VENTARTLY agencija
www.ventartly.com
Rezervacije termina: Svakog radnog dana od 10h do 18h
Tel.  064 27 09 417