UV DANCE

UV Dance pruža usluge iz oblasti: plesa, animacije, zabavno umetničkih performansa, dramskih predstava i izrade jedinstvenih UV/LED i kostima sa specijalnim efektima. 
* Plesna škola je namenjena svim uzrastima i pokriva većinu modernih plesova kao što su: hip hop, show dance, klasičan balet, Indijski ples, LA i Standard, prvi ples za mladence, individualni časovi…
* Animacije za decu i dečije rodjendane izvode animatori u kostimima omiljenih heroja dece. Tu su i animacije za odrasle (radionice plesa za zaposlene, za kompanije – team building, jubilarni rođendani, svadbene proslave, iznenađenja…)
* Priprema i izvođenje jedinstvenih i namenskih performansa za sve vrste proslava, festivala, korporativnih dogadjaja, promocija itd.
* Dramske predstave – izvođenje dečijih predstava i mjuzikla…

Kao svoj poklon, možete izabrati jednu od dole navedene 4 ponude, i to:

  1. Mesec dana plesne škole za dvoje ( časova po 1h) u prostorijama plesne škole UV Dance u Resavskoj br. 28,
  2. Dva individualna časa plesa po sat vremena sa trenerom za dve osobe,
  3. Nastup jednog kostimiranog plesača u trajanju do 5 minuta na Vašem događaju
  4. Dolazak kostimiranog heroja na adresu: plesni nastup u trajanju do 5 minuta, uručivanje poklona, iznenađenje…

Za bilo koju ponudu od ove 4 da se odlučite, obavezno morate rezervisati svoj termin 7-10 dana unapred, uz napomenu da koristite BrinG. Odabir heroja i plesača je preko sajta www.uvdance.rs (kostimiran plesač na štulama nije uključen u ponudu). Ako želite nešto više nego što je predvidjeno ovom ponudom, postoji mogućnost doplate.

 

 

 

Adresa: Beograd, Resavska 28
Vreme za rezervacije: Ponedeljak – Petak: 10:00 – 19:00
Tel. 069 1 000 001     i   069 2 000 001
www.uvdance.rs