TIRON Ice W.

Streljana TIRON nudi usluge rekreativnog i sportskog gadjanja (2 tunela od 25 i 50m sa po 4 streljačke pozicije). Sa streljačkih pozicija strelci mogu gađati stacionirane mete iz kratkih cevi (pištolj i revolver) i dugih cevi (lovačka i malokalibarska puška). Ljubitelji dužih cevi moći će proveriti svoje veštine gađanjem iz poluautomatskih sačmarica  i pušaka, kao i malokalibarskih pušaka sa optičkim nišanima. Od početka imamo ideju da budemo jedinstveni u svom radu. Imajući u vidu da rukovanje vatrenim i drugim oružjem mnogima predstavlja stresno iskustvo, izuzetnu pažnju posvećujemo racionalnoj relaksaciji posetilaca, jer sva savetovanja i objašnjavanja izvodimo bez žurbe. Ipak, određena pravila se, posebno u streljani, neprekidno moraju poštovati, a posebno bezbednosni standardi kojih se naši posetioci moraju pridržavati sve vreme.

Ova ponuda je za Vas ako volite adrenalinsku zabavu, čak i ako nemate prethodno iskustvo, jer dobijate besplatnu obuku od strane instruktora, kao i zaštitna sredstva (naočare, antifone). Dobićete 10 komada municije za pištolj kalibra 9x19mm i 20 komada municije za malokalibarsku pušku kalibra 22lr, da gadjate u kružne mete i siluete. Uz to, možete postati i član našeg kluba jer dobijate i plaćenu članarinu za narednih 6 meseci.

 

VAŽNO!!!: Da biste koristili ovu uslugu, morate biti punoletni i posedovati važeći dokument (ličnu kartu ili pasoš). Svu municiju koju dobijete, možete utrošiti jedino u toku zakazanog termina, i to samo u prostoru streljane. Rezervacija termina je obavezna bar jedan dan unapred putemj telefona u radno vreme kluba, uz napomenu da koriste BrinG.

 

 

 

 

STRELJAČKI KLUB TIRON
Beograd, Slanački put 26
Radno vreme: Ponedeljak-Petak 16-21h | Subota 14-21h
Tel. 069 630 115
www.streljana-tiron.com