SUPERVOICE

Supervoice & Pegart studio je škola pevanja i audio produkcije, koja je tu za sve one koji žele da, pored razvoja vokalnih sposobnosti u sferi popularne – savremene muzike (pop, folk, rock, r’n’b, jazz…), steknu i elementarnu muzičku edukaciju iz solfeđa, teorije muzike, harmonije i klavira. Poznati smo po koncertima koje organizujemo dva puta godišnje, na kojima stručni žiri, sačinjen od poznatih ličnosti naše estradne scene, svojim komentarima i sugestijama pruža polaznicima škole pevanja dragoceno scensko iskustvo. Takođe smo poznati i po pratećim vokalima – po njihovim nastupima uživo i snimljenim numerama sa najboljim pevačima naše muzičke scene (Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, Anom Bekutom, Slađom Alegro, Knezom, Bajom, Oliverom Mandićem, Milicom Pavlović, Šabanom Šaulićem, itd.).

NUDIMO VAM:
Uz uslov da imate pevačko iskustvo, možete izabrati jednu od navedene dve opcije:

  1. Snimanje glasa uz matricu (uz instrukcije Vocal Coach-a) – profesor pevanja će Vam na licu mesta davati pevačke instrukcije i korisne smernice kako da otpevate omiljenu pesmu. Naš muzički producent Petar Branković će Vas provesti kroz celokupan proces usnimavanja i editovanja vokala, a na kraju ćete dobiti i audio snimak svog pevanja. Vreme trajanja je 120 minuta. Dozvoljeno je prisustvo još 2 osobe.

ili

  1. Masterclass sa Suzanom Branković u trajanju od 120 minuta – naučićete da poboljšate pevačku tehniku i da usavršite svoju interpretaciju pesme po želji.

VAŽNO: Za korišćenje ove ponude je potrebno pevačko iskustvo. Stoga, obavezno je da da se prvo javite na navedeni broj telefona radi stručne konsultacije i profesionalne procene Supervoice tima. Ako dobijete procenu da možete koristiti ovu ponudu, rezervišite svoj termin.
SUPER VOICE & PEGART STUDIO
Beograd, Bulevar Despota Stefana 34a
Tel: +381 60 33 41 066 i +381 60 33 41 065
Rezervacije: Ponedeljak – Petak 9-17h
www.supervoice.rs