SUPERVOICE & PEGART STUDIO

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Supervoice & Pegart studio je škola pevanja i audio produkcije, koja je tu za sve one koji žele da, pored razvoja vokalnih sposobnosti u sferi popularne – savremene muzike, steknu i elementarnu muzičku edukaciju iz solfeđa, teorije muzike, harmonije i klavira. Poznati smo po koncertima koje organizujemo dva puta godišnje na kojima stručni žiri, sačinjen od poznatih ličnosti naše estradne scene, svojim komentarima i sugestijama pruža polaznicima škole pevanja dragoceno scensko iskustvo. Takođe smo poznati i po pratećim vokalima – po njihovim nastupima uživo i snimljenim numerama sa najboljim pevačima naše muzičke scene (Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, Anom Bekutom, Slađom Alegro, Knezom, Bajom, Oliverom Mandićem, Milicom Pavlović, Šabanom Šaulićem, itd.).

Vreme trajanja : 1 sat

Opis ponude:  Dete će, u društvu još dvoje dece koje može da povede sa sobom, moći da obiđe pravi muzički studio i da se upozna i vidi muzičku opremu, kao i da čuje mnogo zanimljivih stvari o muzici od pravih profesionalaca. Videćete kako izgleda mixeta, gluva soba, studijska režija u kojoj radi producent… Po želji možemo održati i čas pevanja ili čas klavira (30 minuta u okviru posete od 1h).

Mesto:  SUPER VOICE & PEGART STUDIO

Ova ponuda važi za: 3 deteta u pratnji jednog roditelja

NAPOMENA: Ova ponuda je za decu uzrasta od 7 do 15 godina. Rezervacija je obavezna nekoliko dana unapred na brojeve telefona +381 60 33 41 066 i +381 60 33 41 065 od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 17h , uz napomenu da koristite BrinG za decu.

 

 

SUPER VOICE & PEGART STUDIO
Beograd, Bulevar Despota Stefana 34a
www.supervoice.rs