Streljački klub TIRON

Streljana TIRON nudi usluge rekreativnog i sportskog gadjanja (2 tunela od 25 i 50m sa po 4 streljačke pozicije). Sa streljačkih pozicija strelci mogu gađati stacionirane mete iz kratkih cevi (pištolj i revolver) i dugih cevi (lovačka i malokalibarska puška). Ljubitelji dužih cevi moći će proveriti svoje veštine gađanjem iz poluautomatskih sačmarica  i pušaka, kao i malokalibarskih pušaka sa optičkim nišanima.Od početka imamo ideju da budemo jedinstveni u svom radu. Imajući u vidu da rukovanje vatrenim i drugim oružjem mnogima predstavlja stresno iskustvo, izuzetnu pažnju posvećujemo racionalnoj relaksaciji posetilaca, jer sva savetovanja i objašnjavanja izvodimo bez žurbe. Ipak, određena pravila se, posebno u streljani, neprekidno moraju poštovati, a posebno bezbednosni standardi kojih se naši posetioci moraju pridržavati sve vreme

NUDIMO VAM
REKREATIVNO GADJANJE
Ako volite pravu adrenalinsku zabavu, onda je ovo prava ponuda za Vas!. Prethodno iskustvo nije potrebno, jer dobijate besplatnu obuku od strane instruktora, zaštitna sredstva (naočare, antifone). Dobićete 50 komada pištoljske municije u kalibru 9x19mm da gadjate u kružne mete i siluete, kao i članarinu za narednih godinu dana. Ako želite, možete povesti još jednu osobu sa sobom da gadjate zajedno.
VAŽNO!!!  Korisnik poklona mora biti punoletan sa važećim dokumentom (lična karta ili pasoš). Municiju utrošiti u toku zakazanog termina, i to samo u prostoru streljane. Rezervacija termina je obavezna bar jedan dan unapred,na gore navedeni broj telefona, uz napomenu da koriste BrinG.

 

STRELJAČKI KLUB TIRON
Beograd, Slanački put 26
Rezervacije (u radno vreme): Ponedeljak-Petak 16-21h
Tel. 069 630 115
www.streljana-tiron.com