KREATIVNA ASTROLOGIJA

Pored astro-psihološke i klasične astrološke konsultacije, Kreativna astrologija Vam nudi i specifične astrološke konsultacije. Njihova svrha je da Vam pomognu da iskoristite potencijale svog horoskopa na izuzetno praktičan način.

NUDIMO VAM
AstrologijU lokalnog prostora ili Sinastriju

Astro-psiholog Tina Garofani je za Vas izdvojila dve konsultacije, koje se mogu održati još i na engleskom i španskom jeziku, a na Vama je da odaberete jednu koju želite:

Astrologija lokalnog prostora– bavi se uredjenjem ili reorganizacijom stambenog prostora prema potrebama Vaših ličnih planetarnih energija. Na osnovu plana Vašeg stana koji dostavite,astro-psiholog obavlja potrebne pripreme, nakon čega dolazi kod Vas radi praktične konsultacije u tom prostoru. Energija u prostoru treba da bude podržana na najbolji mogući način materijalnom simbolikom kako biste i Vi imali pozitivnu energetsku podršku iz Vašeg životnog okruženja.

ILI

Sinastrija (Astrologija odnosa)– konsultacija u trajanju od 90 minuta na temu odnosa sa partnerom (karakteristike tog odnosa i izazovi,cilj i uticaj na naš lični razvoj, kao i potencijali za unapredjenje odnosa).

Rezervacija je obavezna putem telefona svakog radnog dana od 10h do 18h bar 7 dana unapred, uz napomenu da koristite BrinG poklon i davanje serijskog broja sa poledjine aktivacionog vaučera.

 

KREATIVNA ASTROLOGIJA
Tel. 063 87 06 345
Adresa: Šumatovačka 41, Beograd
http://www.kreativnaastrologija.com