PEGART STUDUDIO

Supervoice & Pegart studio je škola pevanja i audio produkcije, koja je tu za sve one koji žele da pored razvoja vokalnih sposobnosti u sferi popularne, savremene muzike (pop, folk, rock, r’n’b, jazz…) steknu elementarnu muzičku edukaciju, iz solfeđa, teorije muzike, harmonije i klavira. Jedini smo sertifikovani trening centar kompanije STEINBERG, što znači da nakon dvogodišnjeg školovanja i završnog ispita u školi audio produkcije, učenici stiču međunarodno priznat sertifikat. Naši predavači su ujedno naši najpoznatiji muzički producenti. Ono što nas izdvaja u audio produkciji je mnogo časova praktičnog rada u studiju, što stvara profesionalce.

NUDIMO VAM:
Uz uslov da prođete konsultacije i profesionalnu procenu, možete odabrati jednu od ponuđene dve opcije:

    1. Upoznavanje sa onovama muzičke produkcije – Muzički producent i direktor škole audio produkcije Petar Branković provešće Vas kroz Supervoice školu i upoznati Vas sa opremom našeg Pegart muzičkog studija. Videćete kako izgleda: studijska režija, studijska oprema, gluva soba, kako izgleda komunikacija između gluve sobe i režije, itd. Naš producent će Vas upoznati sa radom u softveru Cubase. Saznaćete kako to izgleda biti muzički producent, a po želji možete prisustvovati snimanju pratećih vokala ili mixanju live nastupa. Vreme trajanja je 90 minuta.
    2. Prisustvo personalizovanoj radionici Audio produkcije – Naši profesori škole audio produkcije će sa Vama proći ceo proces postavke aranžmana popularne pesme. Videćete na licu mesta kako se snimaju instrumenti i vokal, kao i kako se edituje snimak i mixa pesma. Možete povesti sa sobom još 3 osobe. Vreme trajanja je 180 minuta.

VAŽNO!: Da biste koristili ovu ponudu, obavezno je da da se prvo javite na navedeni broj telefona radi stručne konsultacije i profesionalne procene Supervoice Tima. Ako dobijete procenu da možete koristiti ovu ponudu, rezervišite svoj termin.

 

 

 

 

 

SUPER VOICE & PEGART STUDIO
Beograd, Bulevar Despota Stefana 34a
Tel: +381 60 33 41 066 i +381 60 33 41 065
Rezervacije: Ponedeljak – Petak 9-17h
www.supervoice.rs