PegArt studio

Supervoice & Pegart studio je škola pevanja i audio produkcije, koja je tu za sve one koji žele da pored razvoja vokalnih sposobnosti u sferi popularne, savremene muzike (pop, folk, rock, r’n’b, jazz…) steknu elementarnu muzičku edukaciju iz solfeđa, teorije muzike, harmonije i klavira.

Jedini smo sertifikovani trening centar kompanije STEINBERG, što znači da nakon dvogodišnjeg školovanja i završnog ispita u školi audio produkcije učenici stiču međunarodno priznat sertifikat. Naši predavači su ujedno naši najpoznatiji muzički producenti. Ono što nas izdvaja od ostalih jeste mnogo časova praktičnog rada u studiju, što stvara profesionalce.

NUDIMO VAM:

Uz uslov da prođete konsultacije i profesionalnu procenu, možete odabrati jednu od ponuđene dve opcije:

  1. Obilazak škole audio produkcije i Pegart muzičkog studija (60-90 minuta) – Muzički producent i direktor škole audio produkcije Petar Branković provešće Vas kroz Supervoice školu i upoznati Vas sa opremom našeg Pegart muzičkog studija. Videćete: studijsku režiju, studijsku opremu, gluvu sobu, kako izgleda komunikacija između gluve sobe i režije, itd. Upoznaćete se sa radom u softveru Cubase. Saznaćete kako to izgleda biti muzički producent, a po želji možete prisustvovati i snimanju pratećih vokala. Dozvoljeno je da dođete u društvu još jedne osobe.
  2. Budite gost na snimanju jednog od instrumenata (bubanj, bas gitara, akustična ili električna gitara, harmonika, gudački kvartet…) u okviru ciklusa redovnih predavanja i rasporeda škole audio produkcije.

VAŽNO!: Da biste koristili ovu ponudu, obavezno je da da se prvo javite telefona radi stručne konsultacije i profesionalne procene Supervoice Tima. Ako dobijete procenu da možete koristiti ovu ponudu, rezervišite svoj termin.

 

 

 

 

Beograd, Bulevar Despota Stefana 34a
Tel: +381 60 33 41 066 i +381 60 33 41 065
Rezervacije: Ponedeljak – Petak 9-17h
www.supervoice.rs