Kolibri Babysitting I

Kolibri Babysitting, elitna agencija sa višegodišnjim iskustvom, pruža usluge najvišeg standarda u oblasti profesionalne brige i nege beba i dece, uz kontinuiranu primenu najsavremenijih programa edukacije u struci. Poslujemo u 16 zemalja sveta i angažujemo profesionalne dadilje na 18 svetskih jezika. Pomažemo Vam u pronalaženju najadekvatnijih obrazovanih dadilja i tutora za brigu o bebama i dece od rođenja do 10 godina. Razumejući da je svaka porodica jedinstvena i da ima različite potrebe, kroz pouzdan i personalizovan proces, biramo profesionalnu dadilju koja odgovara Vašoj porodici.

 

NUDIMO VAM
DOČEK MAME I BEBE IZ PORODILIŠTA

Ako čekate bebu, ova ponuda Vam nudi da prvi dan bebe kod kuće protekne bez nepotrebnog stresa. Ponosimo se timom najboljih stručnjaka iz oblasti nege novorođenih i prevremeno rođenih beba. Visokoobučena i iskusna pedijatrijska sestra će Vam pomoći i naučiti Vas kako da vodite temeljan dnevnik nege, načina hranjenja i spavanja kao i evidenciju drugih relevantnih informacije koje se odnose na uspostavljanje zdravstvenog rasporeda bebe. Na raspolaganju Vam je 2h stručne pomoći, kako za bebe rođene u terminu tako i za prevremeno rođene bebe (za blizance i trojke obezbedićemo pedijatrijsku sestru na 3h).

VAŽNO!!!  Obavezna rezervacija bar 20 dana unapred, uz napomenu da koristite BrinG. Dostupno na teritoriji Beograda, maksimalne udaljenosti 10km od centra grada.

 

 

 

KOLIBRI BABYSITTING
Beograd, Hadži Prodanova 14
Tel. +381 65 2430 782 | +381 11 2430 782
www.cuvanjedece24h.rs
www.kolibribabysitting.com