Kids – ZANIMA

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
ZANIMA Centar  je jedinstveno mesto, čija je osnovna funkcija da deca kroz igru, totalno neprimetno, rade na razvoju emocionalne inteligencije i poboljšanju komunikacije, kako sa roditeljima, tako i sa vršnjacima i svetom oko sebe. Dok se najmlađi bave razvojem memorije i fine motorike, stariji uče da prepoznaju svoje emocije i reakcije drugih na njih, da shvate zašto je ok biti ljut ili uplašen, zašto neko plače ili se glasno smeje. Kreativnost i relaksacija, usmerena na potpuno suprotnu stanu od sveta televizije i video igara, je najsvetlija karakteristika centra.

Vreme trajanja : 90 minuta

Opis ponude: Paket​​ podrazumeva​​ radionicu za dete ili za par dete/ roditelj a​​ u ​t​rajanju​​ od​ ​90 minuta, i to ukljućuje:

1.     Relaksirajuće – estetski deo kroz slikanje ​​peskom ​​na ​​osvetljenim ​​stolovima​, gde ne postoje 2 ista crteža i ne postoje greške, što utiče podsticajno na zdrav razvoj deteta i prirodno oslobađanje mašte.​

2.     Razvojno – kreativni deo “Sand ​​Play​​ putovanje” ​​se ​​sprovodi​​ u​​ prostoriji ​​sa​​ peskom ​i​​ puno​​ minijaturnih ​igračaka, što predstavlja ​​mali​​ model​​ sveta ​​koji​​ nas ​​okružuje. Roditelji​​ nakon ​r​adionice mogu po želji da dobiju ​​​informacije ​​o​ t​renutnom ​​unutrašnjem emocionalnom ​​svetu ​​deteta. Sand Play ​j​e​ inače​ oblik ​t​erapije ​​koja ​​daje​​ deci​ i​​ odraslim​​a priliku​​ da ​​izbalansiraju sebe i da dođu u kontakt sa sadržajima koje je teško ili nedostižno izraziti verbalno. Pristup kroz igru s peskom pojačava samopouzdanje, međusobno ​​poverenje, samostalnost, ​​sposobnost​ improvizacije,​​ opažanja ​i ​razmišljanja

Mesto: Centar ZANIMA

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Za decu uzrasta od 18 meseci do 15 godina. Rezervišite termin u skladu sa redovnim rasporedom Centra zANIMA putem telefona u radno vreme (ponedeljak, utorak, četvrtak – subota od 12h do 20h – jul, avgust i januar su neradni meseci). U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu.

Deca koja imaju kožna oboljenja na rukama, ne mogu koristiti ovu uslugu.


Adresa: Milentija Popovića 20/2a (kod Sava Centra), Novi Beograd
Tel. 063/8599035 (WhatsApp i Viber)
Radno vreme: ponedeljak, utorak, četvrtak – subota, od 12h do 20h

Januar, jul i avgust su neradni.
www.zanima.rs