Kids – VODENE MAPE EVROPE

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Kolibri Babysitting je lider na globalnom tržištu usluga – profesionalna briga u očuvanju i obrazovanju djece. Ako vam je potrebna visoko kvalifikovana dadilja koja će vam biti na usluzi 24 sata, ovaj servis je pravo rješenje. Dadilje nisu tu samo da čuvaju decu, već ih dovode i odvode u vrtić ili školu, rade s njima domaće zadatke, edukuju ih, uče strani jezik, igraju se i brinu o celokupnom zdravlju duha i tela. Polazeći od potreba deteta, uvažavajući razvojne karakteristike dece svih uzrasta i njihove individualne osobine, dadilje sprovode raznovrsne programe i stvaraju podsticajnu i provokativnu sredinu za razvoj samostalne, zadovoljne, radoznale i kreative ličnosti. Agencija se obavezala da za vas pronađe najbolje i dokazano dobre kandidate, sa garancijom od minimum 3 meseca.

Vreme trajanja : 1 sat

Opis ponude: Dete uz pomoć edukatora, pravi rečni tok sa svim njenim pritokama. Uz to, dete stiče nova znanja na zabavan način, uz mnoštvo znimljivih pojmova i činjenica o vodenom svetu Evrope (o rečnom toku sa pritokama, okolini, obalama, flori, fauni, itd.). Na radionici se upotrebljavaju jestivi materjali koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu (voda, jestive boje i dr.). Sav materijal i zaštitne IKEA kecelje, obezbedjuje i donosi Kolibri Babysitting.

Mesto: Na kućnoj adresi deteta

Ova ponuda važi za: 3 deteta

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina, 
Rezervišite dolazak edukatora i dogovorite termi putem telefona od ponedeljka do subote u periodu od 10h do 18h. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u ovoj kutiji.

 


Adresa: HADŽI PRODANOVA 14, VRAČAR
Tel. 065 2430 782
www.kolibribabysitting.com
www.cuvanjedece24h.rs