Kids – UV DANCE

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
UV DANCE je profesionalna organizacija koja pruža usluge iz oblasti: plesa, animacije, zabavno umetničkih performansa, dramskih predstava i izrade jedinstvenih UV/LED i kostima sa specijalnim efektima. Plesna škola je namenjena svim uzrastima i pokriva većinu modernih plesova kao što su: hip hop, show dance, klasičan balet, Indijski ples, LA i Standard… Animacije za decu i dečije rodjendane izvode animatori u kostimima omiljenih heroja dece. Tu su i animacije za odrasle (radionice plesa za zaposlene, za kompanije – team building, jubilarni rođendani, svadbene proslave, iznenađenja…). Pripremaju i izvode jedinstvene i namenske performansa za sve vrste proslava, festivala, korporativnih dogadjaja, promocija itd, kao i dramske predstave (izvođenje dečijih predstava i mjuzikla…).

Vreme trajanja : zavisi od opcije koju odaberete.

Opis ponude: Dete može odabrati jednu od dole navedene 4 ponude koju će iskoristiti kao svoj poklon, i to:

1. Mesec dana škole plesa za decu u prostorijama plesne škole UV Dance (8 časova u toku mesec dana – svaki u trajanju od po 45 minuta)
2. 30min druženja sa dva heroja po izboru Vašeg deteta iz našeg online kataloga www.animatori.rs u prostorijama plesne škole UV Dance
3. Poklanjamo Vam još jednog dodatnog kostimiranog animatora po Vašem izboru ukoliko nas prethodno angažujete na rodjendanu Vašeg deteta (uz naš osnovni paket animacije)
4. Jedan individualni čas plesa u trajanju od 45 minuta (vrsta plesa po dogovoru) sa trenerom iz plesne škole

Mesto: Prostorije UV Dance ili na Vašoj adresi, u zavisnosti koju opciju odaberete.

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina. Animator na štulama i heroj na štulama nisu uključeni u ponudu, ali postoji mogućnost angažovanja uz doplatu. Moguće je iskoristiti samo jednu od navedenih stavki ili više uz doplatu. Druženje sa herojima i individualni čas sa trenerom se unapred zakazuju po dogovoru 7 – 10 dana. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijski broj sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

Resavska 28, BEOGRAD
Tel. 069 1 000 001 i 069 5 000 000
WWW.UVDANCE.RS WWW.ANIMATORI.RS