Kids – SWISSLION

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
SWISSLION – Takovo  predstavlja imperiju u oblasti proizvodnje kvalitetne i zdrave hrane. Primena moderne tehnologije i vrhunskog znanja, kao i neprekidni procesi njihovog usavršavanja, postavili su visoke standarde poslovanja, življenja i rada u Swisslion-Takovu. U okviru ove kompanije posluje nekoliko fabrika lociranih širom regiona u kojima radi više od 2000 ljudi. Proizvodjač je legendarnog Eurokrema i ostalih slatkih poslastica,

Vreme trajanja : Poseta fabrici je moguća subotom. Obilazak fabrike traje 45 minuta.

Opis ponude: SWISSLION je omogućio posetu svojoj fabrici u Vršcu, kao jedinstvenu priliku deci da vide pravu veliku fabriku i čitav proces proizvodnje, a počastiće ih i slatkišima. Posta je predviđena za dvoje dece u pratnji dva roditelja i to subotom u periodu između 10h i 15h u trajanju od 45 minuta. Po završetku obilaska i upoznavanja proizvodnog procesa, oba deteta če dobiti poklon pakete sa proizvodima iz asortimana fabrike koju su obišli. Svi znaju da SWISSLION pravi krem bananicu, eurokrem, medenjake, choco biscuite i još drugih slatkiša, ali malo njih ima priliku da vidi kako se to pravi!!!

Mesto: Fabrika SWISSLION u Vršcu, ulica Stepe Stepanović br.6

Ova ponuda važi za: 2 deteta u pratnji roditelja

Napomena: Zbog novonastale situacije usled COVID 19, poseta fabrici se odlaze do daljnjeg zbog mera koje se sprovede radi zaštite zdravlja. Čim mere budu ukinute, obavestićemo vas i moći ćete da iskoristite svoj poklon kod njih. Za svu decu uzrasta 6-15 godina, Poseta se mora obavezno najaviti fabrici u Vršcu unapred putem telefona 013 800 701 ponedeljkom, sredom i petkom od 13h do 14h. Pošto se moraju izvršiti pripreme u fabrici da biste bezbedno obišli proizvodni pogon, u slučaju sprečenosti da dođete u dogovorenom terminu, potrebno je bar dan ranije obavestiti fabriku o tome. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

 


Adresa fabrike: Vršac, Stepe Stepanović br.6,
Adtresa sedišta: Beograd,Vaska Pope br.4
www.swisslion.takovo.com