Kids – Ronjenje

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Ronilački klub ¨Žandarmerija¨ osnovan je davne 1984. godine. Osnovali su ga pioniri savremenog ronjenja naše zemlje sa željom da unaprede ronjenje i sačuvaju podvodni svet za generacije koje dolaze. Danas, cilj je isti. Za više od dvadeset godina postojanja obučili su na stotine novih ronilaca pružajuci im obuku najvišeg kvaliteta. Pomogli su pokretanje velikog broja lokalnih ronilačkih klubova, na prvom mestu svojim znanjem i opremom, na šta su danas posebno ponosni. Od osnivanja, klub je priznati član nacionalnih ronilačkih organizacija, na prvom mestu Srpski nacionalni ronilački savez(RONSA).

Vreme trajanja : 4 treninga od po sat vremena u toku jednog meseca

Opis ponude: Dete će na trenizima, od sertifikovanog instruktora ronjenja učiti da pravilno pliva, zaroni i skače u vodu. Takodje će imati i jedan intro zaron i isprobati disanje preko ronilačkog aparata u bazenu na oko 1m dubine, uz instrukcije i nadzor sertifikovanog instruktora ronjenja. Treninzi se održavaju subotom i/ili nedeljom od 17 do 18h.

Mesto: Bazen SRC “Banjica” u okviru sportsko rekreativnog kluba “Žandarmerija”.

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Ova ponuda  je za decu uzrasta 8-15 godina, Dete mora doći u pratnji odrasle osobe, koja će potvrditi da je detetovo opšte zdravstveno stanje, kao I stanje srca dobro. Ne preporučuje se deci oboleloj od epilepsije i astme.
Rezervacija je obavezna putem telefona svakog dana od 10h do 20h, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

 


Adresa: Bazen SRC “Banjica”
Tel. 064 118 59 75
www.ronilackiklubsrpskazandarmerija.rs