Kids – PUZ pripreme

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
MUZIČKA RADIONICA PUŽ  se bavi edukacijom dece i odraslih u oblasti muzičke umetnosti u okviru udruženja “Internacionalna muzika”. Grupnu i individualnu nastavu vode diplomirani profesori muzičke umetnosti.

Vreme trajanja : Pripreme za upis u osnovnu muzičku školu traju kroz 8 časova grupne nastave (4 dolaska u trajanju od po 90 minuta), dok su pripreme za upis u srednju muzičku školu individualne i traju 240 minuta (2 dolaska u trajanju od po 120 minuta).

Opis ponude: Dete može da odabere pripremu za osnovnu ili srednju muzičku školu. Ako see dete sprema za upis u osnovnu muzičku školu, upoznaće se sa raznim muzičkim instrumentima i osnovima sviranja. Takođe će se dete muzički opismeniti upoznajući se sa muzikom i razviti svoj sluh i ritam kroz razne muzičke igre. Ako je dete starije i želi da se pripremi za upis u srednju muzičku školu, dobija probni model individualnih priprema. Probni model priprema se sastoji od jednog časa solfeđa, jednog časa teorije muzike i dva časa uporednog klavira.

Mesto: Sportski centar VRAČAR, Sjenička 1 i KSC PINKI, Gradski park 2, Zemun

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Za decu uzrasta od 6 do 15 godina. Rezervacija je obavezna bar dan-dva ranije putem telefona 065 640 64 02 (ponedeljak – subota u periodu od 10h do 20h), uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

 

MUZIČKA RADIONICA PUŽ
UDRUŽENJE INTERNACIONALNA MUZIKA
Adresa: Beograd, SC VRAČAR, Sjenička 1
i KSC PINKI, Gradski park 2, Zemun
Telefon: 065 640 64 02
WWW.MUZICKARADIONICAPUZ.RS