Kids – BAH vajanje, crtanje ili slikanje

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Beo Art House je novo mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda, koje objeedinjuje sve ljude kreativnog duha, kako početnike, tako i amatere, ali i profesionalce kojima umetnost teče kroz vene. Kroz mnoštvo kreativnih radionica i kurseva, deca i odrasli mogu da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima, dok u umetničkim terminima iskusni umetnici mogu da uživaju u mirnoj, opuštajućoj i inspirativnoj atmosferi Vračarske vile, pogodne i za njihove izložbe i privremene postavke. Beo Art House je spreman za druženje, kao što smo sigurni da je slučaj i sa Vašim detetom.

Vreme trajanja : 3 termina (svaki u trajanju od po 2 sata)

Opis ponude: Ako je Vaše dete kreativno ili želite da kod njega probudite maštu i umetničku stranu, ovo je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv. Satisfakcija koja dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu. Dete će kroz zabavu naučiti osnove vajanja, crtanja ili slikanja, u zavisnosti šta odabere. Tako će odlučiti u kom će smeru razvijati svoju kreativnost. Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način. Sav potreban materijal i pribor su obezbedjeni od strane Beo Art House.

Mesto: Beo Art House

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 7-15 godina, 
Rezervacija je obavezna putem telefona u radno vreme centra, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacione kartice koji se nalazi u kutiji.

 

 


Adresa: Beograd, Internacionalnih brigada 74 – Vračar
Radno vreme: Ponedeljak – Nedelja od 9h do 21h
Tel: 060 1951 951 i 064 9149 390
www.bah.edu.rs