Kids – AVANTURA

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
AVANTURA PARK  je zabavno-rekreativni poligon za sve uzraste i kategorije, gde se posetioci mogu oprobati u prelasku preko platformi, visećih mostova, gelendera, greda i raznih drugih prepreka na drveću, na 4-8 metara visine, pri čemu su svo vreme osigurani profesionalnom opremom. Prosečan korisnik obiđe svih 19 prepreka za 45 minuta. Park se nalazi na Adi Ciganliji, 200 metara posle Bandžija.

Vreme trajanja : 30 – 60 minuta

Opis ponude:
Dete prvo dobija zaštitnu opremu: šlem, pojas sa pratećom opremom i rukavice, a zatim ide na desetominutnu obuku na zemlji. Potom kreće u nezaboravnu avanturu pod krošnjama drveća sa još jednim detetom koje povede sa sobom, u pratnji instruktora. Prelaziće viseće mostove, razapete mreže, preskakaće lijanom sa platforme na platformu, spuštati se niz sajle i savladavati razne neobične prepreke. Prosečnom korisniku je potrebno od 30 do 60 minuta za prelazak svih 19 prepreka na drveću. Dete ne mora biti u vrhunskoj formi, jer svaka teža prepreka ima i rezervnu, lakšu varijantu. Bezbednost i zabava su nam na prvom mestu!

Mesto: Avantura park – Ada Ciganlija

Ova ponuda važi za: 2 deteta

Napomena: Za decu uzrasta od 6 do 15 godina minimalne visine 1,3m. Rezervišite termin putem telefona  064 8 210 218 i 064 8 210 212 svakog dana od 11h do 16h, uz naznaku da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijski broj sa poledjine Aktivacione kartice iz kutiji. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Dete treba da dođe u odgovarajućoj sportskoj opremi prikladnoj za penjanje (trenerka i patike). Nije preporučljivo za decu obolelu od epilepsije i sa jakim srčanim tegobama.

 

 

 

 

Adresa: Ada Ciganlija BB
www.avanturapark.com