Kids – AURORA

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Aurora Plesni klub je tim koji veruje da je ples najlepši put ka sreći, zadovoljstvu i zdravlju. Kvalitet, profesionalnost i prednosti koje osećate baveći se plesom u Plesnoj školi Aurora, rezultat su dvadesetogodišnjeg timskog rada vrhunskih plesnih stručnjaka i trenera plesa Marije Prelević i Dejana Baraća, učesnika u projektu svetski poznatog šou programa „Ples sa zvezdama“ i velikog broja saradnika iz različitih oblasti plesa, kulture i sporta. Plesna škola Aurora nudi Vam vrhunski plesni doživljaj koji odiše zabavom, udobnošću i kvalitetnim instrukcijama plesa u jednoj od najprijatnijih plesnih sala u gradu.

Vreme trajanja : Mesec dana po rasporedu kluba – svaki čas traje po 1 sat.

Opis ponude: Dete dobija članarinu za mesec dana plesa u plesnom klubu “ AURORA “. Ponudjeni plesovi su Latino, Jazz i Hip-hop, a dete bira jedan od njih na koji će ići i priključiti se grupi po već ustaljenom rasporedu u klubu. Svaki čas traje po 60 minuta.

Mesto: PK Aurora

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Za decu uzrasta 6-15 godina, Rezervacija je obavezna putem telefona u periodu od 16h do 22h svakog radnog dana, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.

 

Ustanička 189, Beograd
Tel. 011 2881 776 i 069 2881 776
www.aurora.org.rs