Kids – astronauti

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Kolibri Babysitting je lider na globalnom tržištu usluga – profesionalna briga u očuvanju i obrazovanju dece. Posluju u 16 ​​zemalja i imaju tim visoko kvalifikovanih dadilja za čiju obuku koriste najnovije metode. Ako vam je potrebna visoko kvalifikovana dadilja koja će vam biti na usluzi 24 sata, ovaj servis je pravo rješenje. Dadilje nisu tu samo da čuvaju decu, već ih dovode i odvode u vrtić ili školu, rade s njima domaće zadatke, edukuju ih, uče strani jezik, igraju se i brinu o celokupnom zdravlju duha i tela. Polazeći od potreba deteta, uvažavajući razvojne karakteristike dece svih uzrasta i njihove individualne osobine, dadilje sprovode raznovrsne programe i stvaraju podsticajnu i provokativnu sredinu za razvoj samostalne, zadovoljne, radoznale i kreative ličnosti. Agencija se obavezala da za vas pronađe najbolje i dokazano dobre kandidate, sa garancijom od minimum 3 meseca.

Vreme trajanja : 1 sat

Opis ponude: Pored toga što je “Kolibri Babisitting” vodeća agencija sa dugogodišnjim iskustvom  u pružanju vrhunskog kvaliteta profesionalnog čuvanja i nege dece, tim visoko kvalifikovanih edukatora u posebnim prilikama može zabaviti decu vrlo interesantnim naučnim radionicama. Radionica se održava na kućnoj adresi deteta i dodatno može prisustvovati još jedno dete. Babysitting Kolibri edukator dolazi na navedenu adresu i vodi radionicu. Dete uz pomoć edukatora, pravi komete, planete i ostala nebeska tela koristeći papir, tempere, kanap, plastelin i čiode. Uz to, dete stiče nova znanja na zabavan način, uz mnoštvo znimljivih pojmova i činjenica o o astronautima i njihovom životu u svemiru (kako spavaju, šta jedu, kako se orjentišu, kako se kreću, itd.). Sav materijal i zaštitne IKEA kecelje, obezbedjuje i donosi Kolibri Babysitting.

Mesto: Na kućnoj adresi deteta

Ova ponuda važi za: 2 deteta

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina. Usluga se može koristiti samo na području sledećih opština na adresama maksimalno udaljenim 10km od centra Beograda: Stari grad, Palilula, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Savski venac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd i Zemun. Rezervišite dolazak edukatora i dogovorite termin putem telefona 065 2430 782 od ponedeljka do subote u periodu od 10h do 18h. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijski broj sa poleđine Aktivacione kartice koja se nalazi u kutiji.


Adresa: HADŽI PRODANOVA 14, VRAČAR
Tel. 065 2430 782
www.kolibribabysitting.com
www.cuvanjedece24h.rs