HR CENTAR

HR Centar pruža usluge razvoja poslovanja kao i ličnog razvoja kroz konsalting i sertifikovane programe, tehnike i alate.
Rad na sopstvenom unapređenju je potreba svakog pojedinca koji želi da ostvari uspeh u svim aspektima života. Naš cilj je da pružimo podršku i upoznamo sa jednostavnim i praktičnim alatima sve koji žele ispunjen i odgovoran život, kroz edukacije i individualni rad, korišćenjem priznatih metoda.

NUDIMO VAM
RADIONICU « STRATEGIJA USPEŠNOG DANA «
Kroz ovu interaktivnu radionicu u grupi od 6 do 8 ljudi, moći ćete da sagledate koliko efikasno koristite svoju energiju tokom dana, da li radite prave stvari u pravo vreme, šta vam krade vreme i zašto nam ponekad opada motivacija za rad. Dobićete set praktičnih alata i saveta kako da unapredite efikasnost i sačuvate energiju na kraju dana, kao i odgovore na pitanja o produktivnosti, prioritetima i organizaciji vremena tokom dana, o izvorima i korišćenju sopstvene energije, kako održati radnu energiju, kao i kako su um, telo i emocije deo istog sistema i još mnogo toga. Radionica traje u jednom terminu 6 sati i bazira se na kombinaciji interaktivnog predavanja, grupnih i pojedinačnih vežbi. Predavač: Tatjana Šokčić, Poslovni konsultant i NLP trener. Zakažite termin na navedeni broj telefona u radno vreme centra.

Napomena: Ovu radionicu je moguće iskoristiti i online, ali morate sačekati dok se oformi grupa, o čemu će Vas HR Centar obavestiti na vreme.

Adresa: HR centar Beograd, ulica Resavska 48, 1.sprat, stan 12
Radno vreme: Ponedeljk – petak od 9h do 17h
Tel. +381 11 40 666 49 | +381 60 550 05 96 | +381 64 429 68 31
www.hrcentar.rs
office@hrcentar.rs