DIV ART

Umetničko udruženje DivArt (osnovano 2010.) čini grupa talentovanih mladih akademskih umetnika, međusobno različitih jer ne pripadaju istim školama i disciplinama. Tako, pod istim krovom spojeni su slikarstvo, vajarstvo, grafika, mozaik, keramika, umetnička fotografija i dr. Takođe imamo i poseban prodajni program rukotvorina, unikatnih umetnina, unikatnih tkanih, vezenih i štrikanih odevnih predmeta.

Posebno zadovoljstvo nam donosi naša Mala Škola Umetnosti, u kojoj razvijamo kreativnost kroz crtanje, slikanje i vajanje kod dece od 4 do 14 godina, kao i kod odraslih osoba. Tu ćete zajedno sa nama, nadograditi i proširiti umetničke poglede i sposobnosti, a povrh svega, odlično se zabaviti i produktivno iskoristiti slobodno vreme.

NUDIMO VAM UMETNIČKU SLIKU PEJZAŽA SA POSVETOM SLIKARA ISIDORE IVANOVIĆ I UPOZNAVANJE SA NJOM

Na poklon dobijate umetničku sliku sa motivom pejzaža, na čijoj poledjini će se naći posveta umetnice. Slika se izradjuje u akril tehnici na platnu sa blind ramom, veličine 20 x 25cm ili 20 x 30cm. Prilikom preuzimanja slike, u umetničkoj galeriji Isidore Ivanović na Kosančićevom vencu br.3, imaćete priliku i mogućnost da je i lično upoznate, popričate i da zajedno pogledate ostala izložena dela u njenoj galeriji. Rezervacija BrinG vaučera je obavezna na gore navedeni broj telefona svakog radnog dana od 09h do18h i tom prilikom ćete sa umetnicom dogovoriti termin preuzimanja u zavisnosti od vremena koje je potrebno za izradu slike.

www.isidoraivanovic.net

DivArt
Beograd, Dunavska 86
Tel. 062 348 053 – Isidora Ivanović