BEAUTY IMAGINI

Beauty Imagini je kozmetički salon i holistički centar za masažu sa različitim vrstama tretmana koji Vam stoje na raspolaganju!
Pored svih tretmana koji se uobičajeno rade u kozmetičkim salonima (tretmani dubinskog čišćenja kože, depilacije, šminke…) mi promovišemo svoj pristup: tehnike masaža, tretmani lica i tela koji se rade drugačije, a to znači na jedinstven, holistički način. Holistički pristup (pojam nastao od grčke reči hollos: sav, sve) podrazumeva jedinstven tretman u kome terapeut prema individualnim potrebama klijenta, njegovom fizičkom, emotivnom i duhovnom sklopu određuje kako će mu pristupiti.
Taj sklad fizičkog, emotivnog i duhovnog povezuje klijenta i terapeuta na poseban način, produbljuje međusobno poverenje, razumevanje i daje efekat koji nijedan drugi tretman nema i ne može imati.

 

NUDIMO VAM HOLISTIČKE LUX TRETMANE

U zavisnosti od toga šta Vam više prija, imate mogućnost da izaberete jedan od dva ponudjena lux tretmana, i to:

  1. Jaffa tretman: Jaffa body wrapping – masaža tela sa mešavinom ulja od kakaoa, pomorandže i mineralnih soli + maska za lice od kakaoa. Vreme trajanja tretmana: 120 min.

ILI

  1. After Eight tretman: After eight body wrapping – masaža tela sa mešavinom ulja od kakaoa, mente i mineralnih soli + maska za lice od kakaoa. Vreme trajanja tretmana: 120 min.

www.beautyimagini.com

Centar Beauty Imagini
Novi Beogad, Antifašističke borbe 17, V sprat, stan 36
Tel. +381 69 222 02 31
+381 63 28 72 19
+381 64 130 35 28
Radno vreme : ponedeljak – subota od 10 do 22 h; nedelja 12 do 22 h