AVANTURA PARK

Avantura Park je zabavno-rekreativni poligon za sve uzraste i kategorije, gde se posetioci mogu oprobati u prelasku preko platformi, visećih mostova, gelendera, greda i raznih drugih prepreka na drveću, na 4-8 metara visine, pri čemu su svo vreme osigurani profesionalnom opremom. Prosečan korisnik obiđe svih 19 prepreka za 45 minuta. Park se nalazi na Adi Ciganliji, 200 metara posle Bandžija.

NUDIMO VAM PRELAZAK PREPREKA NA DRVEĆU ZA 9 OSOBA

U Avantura parku ćete dobiti zaštitnu opremu (pojas sa pratećom opremom, šlem, rukavice) i desetominutnu obuku. Potom krećete u nezaboravnu avanturu pod krošnjama drveća sa još 8 osoba koje povedete. Uz instruktorsku pomoć savladaćete razne viseće mostove, mreže, lijane, gelendere i ostale prepreke. Prelazak svih 19 prepreka traje oko 45 minuta, a bezbednost i zabava su zagarantovani.
Ne morate biti u vrhunskoj formi, jer su prepreke osmišljene za sve uzraste i kategorije. Pored toga, pethodno iskustvo ili predznanje nije potrebno.

Rezervacija termina je obavezna, uz napomenu da koristite BrinG poklon. Rezervaciju možete obaviti pozivom na navedeni broj telefona i dogovoriti termin u radno vreme parka koji Vam bude odgovarao.

Napomena: Posetioci moraju biti viši od 130 cm i lakši od 130 kg. Osobe obolele od epilepsije i sa srčanim tegobama ne mogu koristiti ovu uslugu. Posledniji izlaz na prepreke je 1 sat pre zatvaranja parka.

AVANTURA PARK

Radno vreme parka:
April i Septembar: subota i nedelja od 10h d0 18h
Od Maja do Avgusta: od srede do nedelje od 11h do 19h
Od oktobra do Marta: radi se na zakazivanje termina

Ada Ciganlija bb, Beograd
telefon: 064 82 10 218
www.avanturapark.com