AURORA

Aurora je tim iskusnih plesnih stručnjaka, koji će vas na najjednostavniji način uvesti u glamurozni svet plesa.
Naši instruktori i treneri su pažljivo izabrani i trenirani da Vam pruže najkvalitetnije plesne instrukcije. Naučićete neophodnu tehniku plesova i ritmove, stil plesanja i generalno unaprediti vaše samopouzdanje i plesni nastup.
Petnaest godina Plesna škola Aurora je sa Vama. Naš san o multidisciplinarnosti plesa se ispunio. Na jednom mestu možete plesati latino plesove, klasične plesove, moderne i disko plesove, možete se rekreirati i oblikovati svoje telo kroz pilates i aerobic, možete se takmičiti, nastupati i nadasve uživati u neograničenom svetu plesa
Mi smo više od plesne škole – mi smo AURORA TIM!


NUDIMO VAM 
PLES ZA DVOJE I POKLON CD (muzika za ples)

Idealan spoj zabave, sporta i rekreacije. Ples je jedan od najboljih načina da održite dobro raspoloženje i psihofizičku formu. Plesni klub Aurora Vam nudi pet individualnih časova plesa za jednu osobu ili par (starije od 18 godina), u trajanju od po 45 minuta, potpuno prilagođenih Vašim potrebama, željama i sposobnostima. Na njima će Vas pratiti vrhunski plesni instruktori, koji će Vaše plesne želje pretočiti u stvarnost. Rezervišite što pre Vaš termin za ulazak u čarobni svet plesa. Termine možete rezervisati na gore navedene telefone, u radno vreme kluba.

www.aurora.org.rs

Plesni klub AURORA
USTANIČKA 189, Beograd
RADNO VREME: Ponedeljk – petak, od 16 do 22 sata
TEL 011 2881 776 i 069 2881 776