ArtyshLab

Artysh Lab je laboratorija muzičke umetnosti i nauke gde se igramo najfinijim zvucima i otkrićima na polju nerologije, psihologije i muzičke pedagogije. Kreiramo, organizujemo i izvodimo programe koji imaju za cilj promovisanje klasične muzike, razvoj dece u ranom detinjstvu i edukaciju dece, mladih i odraslih. Poznati smo po interaktivnim koncertima , u izvođenju visokoškolovanih muzičkih izvođača i pedagoga, a sve bazirano na naučnim činjenicama i rezultatima istraživanja. Interaktivne koncerte smo realizovali u saradnji sa najvažnijim institucijama u zemlji za obrazovanje, kulturu i brigu o deci: Kulturnim centrom Beograda, Muzejom nauke i tehnike Beograd, Kolarčevom zadužbinom, UK Parobrod, MŠ ’Kosta Manojlović’ Zemun, Reuma centrom Čačak, razvojnim vrtićem Venčić, Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Održali smo preko 300 koncerata za više od 8000 mališana.

 

NUDIMO VAM

BABY ARTYSH MUZIČKI PAKET

Ovaj paket obuhvata učešće na jednom interaktivnom koncertu ( 45-60 mimuta) zabavno- edukativnog karaktera za dvoje odraslih sa detetom od 0 do 3 godine, u izvodjenju viskoškolovanih muzičkih izvođača na različitim instrumentima: violina, flauta, klarinet, klavir, harmonika, gitara. Pored toga što slušate uživo muziku (dela klasične muzike i dečije literature), učestvujete u koncertu dečijim udaraljkama i setom rekvizita koji dobijate na poklon (marama i zvečka). Kroz muzičke aktivnosti vas vodi voditelj koncerta, koji je po struci muzički pedagog, vaspitač ili učitelj. Nakon koncerta, mališani imaju priliku da se neposredno upoznaju sa izvođačkim instrumentima uz pomoć roditelja i izvođača.

NAPOMENA: Broj mesta po koncertu je ograničen na 25 odraslih, pa je potrebno rezervaciju napraviti u prvih pet dana u mesecu (svi potrebni podaci za rezervaciju se nalaze gore), uz napomenu da koristite BrinG. Koncerti se održavaju svakog meseca u toku koncertne sezone 2018/ 2019. U slučaju da je samo jedan odrastao i dete, dobijate dva koncerta.

ARTYSHLAB

Adrese održavanja koncerata:

  • MŠ ‘Kosta Manojlović’, Nemanjina 9, Zemun- Beograd
  • Kulturni centar Beograda, Artget galerija, Trg Republike 5, Beograd

Rezervacije za tekući mesec : od 01. do 05. u mesecu od 10h do 18h, na tel. +381 65 66 86 506
www.artyshlab.com