LIFE 4 YOU

U našem centru možete brzo i pouzdano proveriti kompletno stanje organizma. Merenjem biofizičkih parametara organa i organskih sistema posebnim i savremenim uredjajima, dobićete veoma važne informacije o svom zdravlju, i to: gde bi u Vašem organizmu mogao nastati zdravstveni problem, koja Vam hrana smeta, kako lekovi i terapija koju koristite zaista deluju na Vaš organizam. Tako preventivnim pristupom možemo na veme otkriti rizike koji nam mogu narušiti zdravlje. Funkcionalni testovi i analize mogu otkriti potencijalne probleme mnogo pre nego se pojave simptomi.

NUDIMO VAM

BIOREZONANTNI ZDRAVSTVENI DETEKTIV

Na osnovu brzog i pouzdanog screening-a organizma (20 minuta), dobićete izveštaj o trenutnim i hroničnim funkcionalnim odstupanjima organa i organskih sistema, koji će Vam biti dostavljen putem e-maila. Pored toga dobijate i EPD test 5 uzoraka po vašem izboru. To znači da možete doneti 5 uzoraka (hrana, suplemenati, kozmetika koju koristite ili leka kojeg pijete) i za 15 minuta ćemo istestirali njihovu efikasnost ili postojanje eventualne netolerancije ili kontraindikacija. Zakažite termin na gore naveden broj telefona.

NAPOMENA: Individualne konsultacije sa lekarom ili nutricionistom ili test intolerancije na hranu nisu deo ove ponude. Ne konzumirati alkohol, kafu i hranu 2h pre testa i analiza. Ne preporučuje trudnicama i osobama sa srčanim problemima.

Health bio designewww.healthbiodesign.com
Adresa: Beograd – Resavska 11, u hotelu Helvecija
Zakazivanje: ponedeljak, sreda i nedelja na tel. +381 63 10 20 702 – Goran Šunjka