ON-LINE PORUČIVANJE

Ako želite da poručite BrinG poklon paket putem našeg sajta, potrebno je da u formi ispod popunite tačne podatke u označenim poljima i da odaberete BrinG paket koji želite, kako bi isporuka bila moguća. Postoje dve opcije: da paket stigne na adresu poručioca, ili ako želite, može se odneti direktno na adresu osobe kojoj poklanjate. Isporuka će biti izvršena putem ovlašćene kurirske službe. Svi BrinG poklon paketi imaju svoj rok do kada važe i koji je naznačen na poledjini kutije, tako da se paketi iz aktuelne ponude mogu iskoristiti do kraja aprila 2021. godine.

Na raspolaganju su Vam dva načina plaćanja:

1) Plaćanje pouzećem: novac predajete kuriru koji Vam donese pošiljku. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu, a istu informaciju ćete dobiti i na Vašu e-mail adresu. Nakon potvrde porudžbite, isporuka se vrši narednog radnog dana.

2) Plaćanje uplatom na račun firme: novac uplaćujete direktno na račun ”Amfora” doo Beograd. Prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu proknjižene uplate, a istu informaciju ćete dobiti na Vašu e-mail adresu. Potom kurirska služba vrši isporuku narednog radnog dana. Ovakav vid plaćanja Vam omogućava da BrinG direktno pošaljete na adresu osobe kojoj želite da poklonite.

Što se isporuke tiče, sigurno je da ćemo se potruditi da Vaša porudžbina stigne u najkraćem mogućem  roku.

Budite slobodni da nas kontaktirate i u slučaju da Vam treba poklon, a da Vam “gori pod nogama”. Daćemo sve od sebe da rešimo takve situacije i da poklon stigne na vreme.

NAPOMENA: Vikendi i državni neradni dani se ne računaju u vreme predviđeno za isporuku pošiljke, već se prenosi na prvi sledeći radni dan. Troškovi isporuke su uračunati u cenu koštanja BrinG poklon paketa.

Potrebni podaci za uplatu na račun: PRIMALAC – Amfora doo Beograd

RAČUN ZA UPLATU:   160-440773-61  kod Intesa banke

U ime Amfora DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Nećemo dozvoliti zloupotrebu bilo koje vrste, vezanu za Vaše podatke.

  Ime i Prezime *

  Adresa *

  Grad *

  Kontakt E-mail *

  Kontakt telefon *

  Količina *

  Odaberi paket *

  Ukoliko adresa isporuke nije identična adresi naručioca molimo Vas da popunite polja ispod

  Ime i Prezime Primaoca

  Adresa Primaoca

  Kontakt telefon Primaoca