Salon lepote MADEMOISELLE

Salon lepote Mademoiselle je mesto koje svojim klijentima nudi profesionalnu negu kože, konsultacije sa terapeutom, kao i mogućnost da žene i muškarci mogu da iskažu sve svoje željene ciljeve u pogledu lepote.
Osoblje Mademoiselle-a izlazi u susret i najzahtevnijim klijentima, a Mary Cohr najzahtevnijim potrebama kože lica i tela u cilju postizanja želje samih klijenata. U svojoj ponudi, Mademoiselle i Mary Cohr imaju kako ručne, tako i aparaturne tretmane lica i tela, kao i liniju Retail kozmetike za kućnu negu.
Mary Cohr kozmetika je 100% prirodna kozmetika, od organski gajenog bilja. U salonu možete dobiti još i usluge: pedikira, manikira, masaže i depilacije.

NUDIMO VAM DA OSETITE MOĆ I LEPOTU PRIRODE NA SVOJOJ KOŽI KROZ DVA TRETMANA – Super Catio vital i Dermolipo

Super Catio vital – efikasan tretman za dubinsko čišćenje, ishranu, hidrataciju i revitalizaciju kože lica, vrata i dekoltea, a rezultat je odmoran i blistav izgled. Dostupan u 6 različitih verzija, u zavisnosti od tipa, stanja i potreba kože.

Kod Dermolipo tretmana se koristi TechniSPA, jedinstvena i revolucionarna tehnologija u trajanju od 1h, koja trostrukim dejstvom na kožu, mišiće i potkožna tkiva – vidno reoblikuje vaše telo. Idealno rešenje za gubljenje neželjenih centimetara i korigovanje obima tela brzo i tačno na onim mestima gde Vam je najviše potrebno.

Kozmetika kojom se izvode tretmani je prirodna.

www.mademoiselle.rs

Salon lepote MADEMOISELLE
Jurija Gagarina 14Nj, I sprat, stan broj 1
Naselje Belville, N. Beograd
telefon: 063 35 92 59
telefon: 011 63 02 235