Kids – ZANIMA

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
ZANIMA Centar  je jedinstveno mesto, čija je osnovna funkcija da deca kroz igru, totalno neprimetno, rade na razvoju emocionalne inteligencije i poboljšanju komunikacije, kako sa roditeljima, tako i sa vršnjacima i svetom oko sebe. Dok se najmlađi bave razvojem memorije i fine motorike, stariji uče da prepoznaju svoje emocije i reakcije drugih na njih, da shvate zašto je ok biti ljut ili uplašen, zašto neko plače ili se glasno smeje. Kreativnost i relaksacija, usmerena na potpuno suprotnu stanu od sveta televizije i video igara, je najsvetlija karakteristika centra.

Vreme trajanja : 3 radionice u trajanju od po 1 sat.

Opis ponude: Sand​-​​​art paket​​ za​​ decu obuhvata​​ set​​ od ​​3 ​​unikatna ​​programa ​​u​​ okviru​​ specijalizovanog ​r​azvojnog ​​Centra Zanima, i to:
1  Slikanje u pesku na osvetljenim stolovima, gde ne postoje 2 ista crteža i ne postoje greške.
2. Sand Play razvojni program se sprovodi u prostoriji s peskom i puno minijaturnih igračaka, što predstavlja mali model sveta koji nas okružuje. Roditelji nakon radionice dobijaju stručno vidjenje o trenutnom unutrašnjem razvojnom stanju deteta. Radi se sa prirodnim materialima u prijatnom ambijentu.
3. Art mix kreativni program – skup različitih umetničkih tehnika koje se biraju individualno za dete objedinjenijh jednom tematskom celinom.

Mesto: Centar ZANIMA

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Za decu uzrasta 6-15 godina. Rezervišite termin u skladu sa redovnim rasporedom Centra zANIMA putem telefona u radno vreme. Radionice ​j​e moguće ​i​skoristiti ​​u ​j​ednom ​​danu ​​(​​3 ​​sata) ​i​li ​ u​ t​oku ​t​ri​​ dana ​(​svaka radionica ​​posebno po 1 sat)​​. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu.

 


Adresa: Milentija Popovića 20/2a (kod Sava Centra), Novi Beograd
Tel. 061/3599035
Radno vreme: utorak – subota, od 10h do 18h
www.zanima.rs