Kids – MAKETARSTVO BAH

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Beo Art House je novo mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda, koje objeedinjuje sve ljude kreativnog duha, kako početnike, tako i amatere, ali i profesionalce kojima umetnost teče kroz vene. Kroz mnoštvo kreativnih radionica i kurseva, deca i odrasli mogu da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima, dok u umetničkim terminima iskusni umetnici mogu da uživaju u mirnoj, opuštajućoj i inspirativnoj atmosferi Vračarske vile, pogodne i za njihove izložbe i privremene postavke. Beo Art House je spreman za druženje, kao što smo sigurni da je slučaj i sa Vašim detetom.

Vreme trajanja : 2 časa + 1 probni čas (svaki u trajanju od po 2 sata),

Opis ponude: Mališanima se pruža mogućnost da razvijaju motoriku, veštine i kreativnost kroz izradu raznih vrsta maketa. Iskusni predavači će učiniti da vreme provedeno u izradi maketa detetu bude neizmerno interesantno. Dete samo može da izabere šta želi da pravi, a najčešće makete koje pravimo na našim radionicama su makete aviona, vozova, automobila, kuća… Dete može da nauči sve što je neophodno kako bi postalo pravi mali majstor ovog izuzetno lepog hobi zanata. Osnovni materijal (materijali koji se koriste su bezbedni i ne sadrže opasne supstance koje bi uticale na zdravstveno stanje Vašeg deteta) i alat obezbedjeni su od strane Beo Art House. .

Mesto: Beo Art House

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina, 
Rezervacija je obavezna putem telefona u radno vreme centra, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u kutiji.

 

 


Adresa: Beograd, Internacionalnih brigada 74 – Vračar
Radno vreme: Ponedeljak – Nedelja od 9h do 21h
Tel: 060 1951 951 i 064 9149 390
www.bah.edu.rs