Kids – MADEMOISELLE

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Salon lepote MADEMOISELLE je mesto koje svojim klijentima nudi profesionalnu negu kože, konsultacije sa terapeutom, kao i mogućnost da žene i muškarci mogu da iskažu sve svoje željene ciljeve u pogledu lepote. Osoblje Mademoiselle-a izlazi u susret i najzahtevnijim klijentima, a Mary Cohr najzahtevnijim potrebama kože lica i tela u cilju postizanja želje samih klijenata. U svojoj ponudi, Mademoiselle i Mary Cohr imaju kako ručne, tako i aparaturne tretmane lica i tela, kao i liniju Retail kozmetike za kućnu negu. Pored toga, u salonu se mogu dobiti i saveti i konsultacije o pravilnoj nezi i higijeni koze tela i lica za decu u vreme pubertetskih promena.

Vreme trajanja : /

Opis ponude: Dete će dobiti savete kozmetičara i naučiti kako da neguje svoju kožu i održava je čistom na pravilan način, pogotovo u pubertetu kada dođe do hormonskih promena vidljivih na koži. Dobiće savete o vrsti kozmetike koju bi trebalo koristiti i na koji način. Takođe, dete ili roditelj može postabiti sva pitanja vezano za pravilnu negu i higijenu kože svog deteta, na koja će dobiti stručne odgovore kozmetičara. Dete će naučiti kako se pravilno seku nokti na rukama i nogama. Pored toga, dete može da odabere piling lica posle koga se na lice stavlja adekvatna maska za potpuni efekat ili da se odluči za manikir.

Mesto: Salon MADEMOISELLE

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Za decu uzrasta od 6 do 15 godina. Rezervišite termin putem telefona 011 6302235 i 063 359 259 u radno vreme salona. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije. Prilikom rezervacije termina, naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u ovoj kutiji.

 


Adresa: Jurija Gagarina 14nj, sprat I, stan 1, naselje Belville, Novi Beograd
Radno vreme: ponedeljak – petak od 11 do 19h,subota od 09 do 15h
www.mademoiselle.rs