Kids – Kreativna radionica

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Beo Art House je novo mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda, koje objeedinjuje sve ljude kreativnog duha, kako početnike, tako i amatere, ali i profesionalce kojima umetnost teče kroz vene. Kroz mnoštvo kreativnih radionica i kurseva, deca i odrasli mogu da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima, dok u umetničkim terminima iskusni umetnici mogu da uživaju u mirnoj, opuštajućoj i inspirativnoj atmosferi Vračarske vile, pogodne i za njihove izložbe i privremene postavke. Beo Art House je spreman za druženje, kao što smo sigurni da je slučaj i sa Vašim detetom.

Vreme trajanja : 2 časa + 1 probni čas (svaki u trajanju od po 2 sata),

Opis ponude: Ova radionica je za svu decu koja žele da uče nove veštine i provedu vreme na produktivan način u druženju sa svojim vršnjacima.  Uz Beo Art House edukatore, prolazi se kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način kroz crtanje, modelovanje plastelina, pravljenje različitih ukrasnih i korisnih predmeta od raznog materijala (papir, karton, drvo…) i kroz brojne druge aktivnosti u čijem stvaranju mogu učestvovati i deca sa svojim predlozima. Dete će naučiti da ulepša svoj životni prostor, prostor za učenje i druženje, a može napraviti i nešto lepo za sebe.

Mesto: Beo Art House

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina, 
Rezervacija je obavezna putem telefona u radno vreme centra, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u kutiji.

 

 


Adresa: Beograd, Internacionalnih brigada 74 – Vračar
Radno vreme: Ponedeljak – Nedelja od 9h do 21h
Tel: 060 1951 951 i 064 9149 390
www.bah.edu.rs