Kids – IQ smart

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu: 
IQ Centar je obrazovni centar za razvoj pravilnog pristupa učenju i lični razvoj za sve one koji uvek žele više! Koncept im se zasniva na savladavanju celine, pa tek onda fokusiranju na detalje. Glavni razlog je što upravo tako funkcioniše i ljudski mozak, te mu se zato nudili ono što mu je prirodno blisko i lako prihvatljivo. Zbog toga su kreirali nekoliko važnih „savladaj pa vladaj” tehnika koje čine ceo jedan program pod nazivom IQ SMART (program neformalnog obrazovanja). Takođe, kreirali su i IQ+ program koji pomaže ljudima da obezbede trajno unapređenje performansi kroz jedinstvenu kombinaciju ličnog razvoja, strateškog delovanja i interaktivnog stila rada zasnovanog na visokom nivou saradnje i međusobnog poverenja. IQ centar je tu jer je BITNO da NAUČIŠ DA UČIŠ !!!

Vreme trajanja : 1 individualna radionica u trajanju od 3 sata.

Opis ponude: Ova radionica se organizuje za decu i roditelje. Na radionici ćemo naučiti kako funkcioniše naš mozak, na koji način učimo i pamtimo, šta su izazovi danas deci u toku školovanja, zbog čega imaju problema sa koncentracijom, motivacijom i učenjem. Zatim, naučićemo koje su to faze učenja i kako možemo unaprediti svaku od faza pomoću tehnika efikasnog učenja (Brzo čitanje, Mentalne mape, Tehnike pamćenja) koje se obrađuju na treninzima u IQ Centru u okviru programa IQ Smart. Pričaćemo o tehnikama, demonstrirati ih i objasniti kako mogu da se usvoje i primene. Pomoću tih tehnika dete treba da razvije pozitivniju emocije u vezi sa učenjem, da uči lakše, brže i sa većim razumevanjem, a ne napamet. Tako će imati više vremena za ostale stvari koje voli da radi. Radionicu vodi Miloš Pešić, osnivač IQ Centra, autor programa i predavač. Radionice se održavaju po rasporedu IQ Centra.

Mesto: IQ CENTAR

Ova ponuda važi za: 1 dete + 1 roditelj

Napomena: Radionica je za decu uzrasta 9-15 godinaRezervacija je obavezna putem telefona u periodu od 10h do 18h svakog radnog dana, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u  kutiji.

 


Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10A, sprat VPR, lokal br.32, Novi Beograd (Yu Biznis Centar)
Tel. 065 800 14 99
www.brzoucenje.rs