Kids – IQ smart

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu: 
IQ Centar je obrazovni centar za razvoj pravilnog pristupa učenju i lični razvoj za sve one koji uvek žele više! Koncept im se zasniva na savladavanju celine, pa tek onda fokusiranju na detalje. Glavni razlog je što upravo tako funkcioniše i ljudski mozak, te mu se zato nudili ono što mu je prirodno blisko i lako prihvatljivo. Zbog toga su kreirali nekoliko važnih „savladaj pa vladaj” tehnika koje čine ceo jedan program pod nazivom IQ SMART (program neformalnog obrazovanja). Takođe, kreirali su i IQ+ program koji pomaže ljudima da obezbede trajno unapređenje performansi kroz jedinstvenu kombinaciju ličnog razvoja, strateškog delovanja i interaktivnog stila rada zasnovanog na visokom nivou saradnje i međusobnog poverenja. IQ centar je tu jer je BITNO da NAUČIŠ DA UČIŠ !!!

Vreme trajanja : 1 individualna radionica u trajanju od 2 sata.

Opis ponude: Nakon ove individualne rasionice za dete i roditelja, dete će znati kako da uči brže i efikasnije (imaće više vremena za sve ostalo što voli da radi), kako da uči sa razumevanjem a ne napamet i da uvek bez straha odgovara i bude sigurno u sebe. Radionicu vodi autor programa IQ Smart, Ivana Aća. Diplomirani filolog po struci. Vlasnik centra za strane jezike TraumRau.

Mesto: IQ CENTAR

Ova ponuda važi za: 1 dete + 1 roditelj sa kojim uči

Napomena: Radionica je za decu uzrasta 9-15 godinaRezervacija je obavezna putem telefona u periodu od 10h do 18h svakog radnog dana, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u  kutiji.

 


Antifašističke borbe 12, 11070 Novi Beograd
(preko puta Kombank Arene / Istok)
Tel.  066/ 817-77-71
www.iqcentar.rs